Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket zavarna, ha a ti esküvőtökre egy évre rá a sógornőtök majdnem ugyanolyan karikagyűrűt választana magának a párjával, mint a tiétek?
Figyelt kérdés
A gyűrű tényleg ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy a miénken két oldalon van minta, az övékén pedig csak az egyiken. Máskor is előfordult már hasonló utánzás. Más egy ruha vagy bútordarab, na de egy gyűrű, ami egy életre szól...2013. máj. 6. 08:48
11/46 anonim válasza:
Nevetséges ilyenen problémázni! Főleg, hogy még nem is egyforma a mintázatuk.
Hány embernek van ugyanolyan gyűrűje még, mint a tiétek?
Az sem gond, ha az anyósod választotta nekik.
Te csak mindenáron veszekedni akarsz.
12/46 anonim válasza:
Bakker! Ez legyen a legnagyobb gondod! Lesz még más is !
13/46 anonim válasza:
Fogd úgy fel, hogy a világ legszebb gyűrűje van az ujjadon ezért kell nekik is olyan! Ne foglalkozz ezzel, inkàbb legyél büszke, hogy másnak is olyan kell.
14/46 anonim válasza:
Egyaltalan nem :-)lehet egyforma de nektek akkor is elobb megvolt:-)ezen ne porogj!!!:-)
15/46 anonim válasza:
Túlspilázod, ne foglalkozz vele.
Azt meg végképp nem értem amúgy, hogy mi a fészkes fekete fenének kellett volna megkérdeznie Téged és engedélyt kérnie? A gyűrű a Te szellemi terméked? Kétlem.
Szerintem kicsit beképzelt vagy...
16/46 A kérdező kommentje:
Isten ments, nincs szándékomban szóvá tenni és veszekedni, csak a férjemnek mondtam, ettől azért intelligensebb vagyok.
De, mint ahogy írtam is, nem ez volt az első ilyen eset, lehet azért is érint most ez érzékenyebben...
2013. máj. 6. 09:33
17/46 anonim válasza:
szóval nem tökugyanolyan. Hát biztos megrázó lesz, amit mondok, de ha nem egyedi gyűrűtök van, más is visel olyat, mint ti. Ráadásul a sógornődé nem is olyan, mint a tiéd. Üldözési mániád van? Engem ez nem érdekelne, vagy annyira rosszban vagytok? Örülj, hogy jó ízlésed van, ne legyél féltékeny ilyen semmiség miatt.
18/46 anonim válasza:
Uramisten, most mi lesz!!! Nekem pl szemely szerint a teljesen sima, minta nelkuli regimodi karikagyuru tetszik. Kismillio embernek van ilyen. ES???? Kit erdekel????
19/46 anonim válasza:
Más a minta.
Basszus, ez aztán tényleg nagy gond...
20/46 anonim válasza:
ja, hogy másban is majmol? Hát képzeld, hozzánk átjöttek a szomszédék, új lakók. Mikor legközelebb mi mentünk hozzájuk, majdnem leültem a meglepetéstől, úgy rendezték be a 3 szobás!! lakásukat, mint ahogy a miénk kinéz. Ugyanúgy minden asztal, szék, komód ugyanott!!!! Csináltattak ugyanoda beépített szekrényt, ahol nekünk van! Vicces, nem? :) Nincs önálló ízlésük az ilyen embereknek, inkább szórakozz rajtuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!