Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok? Férjhez menni nem akarok, de egy szép arany karikagyűrűt szeretnék jelképnek. Párom nem akar esküvőt, azt mondja nem a papír a fontos. Gyűrűt sem akart, de az én unszolásomra vettünk egy pár ezüst karikagyűrűt.
Szerintem akkor már megérdemeltétek volna a gyűrűt, amikor kopogtatott a pici baba, és úgy döntöttetek, jöhet! Nem a papir miatt esküszünk meg, hanem mert együtt akarunk élni,
és nyilván ti is igy akarjátok, ha bevállaltátok a közös gyermeket! Igenis jár nektek a gyűrű, mert összetartoztok!
Úgysem hordaná a gyűrűt.
Ha ez vigasztal, sok házas férfi sem hordja.
Ha úgysem lesz házasság, jó a mostani ezüst. Kivéve, ha az arany sárga színe jobban tetszik, akkor lehet venni neked egy aranygyűrűt. De neki szerinem felesleges, ott az ezüst, nem tudom, hordja-e, gyanítom, hogy nem, vagy nem nagy kedvvel, ezek után minek neki venni aranyat. Csak pénzkidobás lenne. Neked lehet, de neki szerintem nem kell.
Na igen ezt tipikus példa arra, hogy az élettársi kapcsolatba lévőknél indokként mindig az hangzik el, hogy azért nem házasodnak, mert "nem a papír a fontos", de közben sokuk csak szimplán fél az elkötelezettségtől és annak kinyilvánításától.
Megérdemled a gyűrűt, ennyi jár egy házasság nélkül is mint jelkép, de párod fél a másod jelentésétől. Ha ez "csak egy papír" kérdés lenne neki, akkor nem ódzkodna így a témától.
Azt hittem, nem hordja, ha unszolni kellett, mert nem is akart magától.
Akkor jó ötlet! A kapcsolat értékét szerintem úgy jó, ha egy értékesebb gyűrűvel is kifejezzük.
Csak az aranyat mindig vinni kell ékszerészhez, hogy jól nézzen ki, mert elveszti a fényét.
Nem akarnál inkább picit drágább platinából gyűrűt? Igaz, az majdnem olyan színű, mint az ezüst, viszont nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!