Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Benneteket zavarna, ha a ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket zavarna, ha a ti esküvőtökre egy évre rá a sógornőtök majdnem ugyanolyan karikagyűrűt választana magának a párjával, mint a tiétek?

Figyelt kérdés
A gyűrű tényleg ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy a miénken két oldalon van minta, az övékén pedig csak az egyiken. Máskor is előfordult már hasonló utánzás. Más egy ruha vagy bútordarab, na de egy gyűrű, ami egy életre szól...
2013. máj. 6. 08:48
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
64%

Nekünk sima egyszerű karikagyűrűnk van, mert herótom volt a 85.000-féle gyűrűtől, amin nem is látszik, hogy karikagyűrű.

De biztos szívrohamot kapnék, ha meglátnám, hogy másnak is olyan van mint nekem...

2013. máj. 6. 09:54
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Ennél nagyobb gondod ne legyen az életben.
2013. máj. 6. 10:28
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Na még egy kérdés amiben lehet szidni az anyóst a semmiért.
2013. máj. 6. 10:33
 24/46 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni ... :D Egyszerűen csak kíváncsi voltam mások véleményére, nem lett volna muszáj jelzőkkel illetni. Én így gondolom, ti úgy, nem vagyunk egyformák. Viszont a környezetemben sok ember nekem ad igazat.
2013. máj. 6. 11:01
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ilyen kötekedő vagy, és a környezetedben élnék, én is igazat adnék neked :-D

Érdekes, hogy itt meg közel 30 válaszoló közül senki sem...

Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hül.ye... :-)

2013. máj. 6. 11:05
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

"És nem úgy adnák elő a dolgot, hogy egy szót sem szólnak arról, hogy egyformák a gyűrűk és hogy ők milyen ügyesek, hogy ezt megtalálták... "

Miért ne lehetne igaz? Én pl. marhára nem emlékeznék a gyűrűtökre, hogy is nézett ki egy éve, még ha naponta láthatnám a kezeden, akkor sem tudnám fejből leírni, milyen volt, hogy na most direkt ugyanolyat vegyek.

Lehet, ők nem olyan jó megfigyelők, mint te...

2013. máj. 6. 11:21
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Erről az ex-nejem jut eszembe, aki födhöz verte magát és sohasem bírta feldolgozni, hogy az egyik unokahúgom pont a mi házassági évfordulónk napján született. Na, ott is volt mindenféle összeesküvés elmélet a fejében...
2013. máj. 6. 12:16
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondtad, annál azért intelligensebb vagy, hogy vitát szíts emiatt. Véletlenül sem akarlak megbántani, de mennyivel okosabb dolog magadban zsörtölődni, enni magad miatta? Ha lesz valami komoly gubanc köztetek - ami már most érik, ahogy látom - ez lesz az első érved ellenük. "Hogy mer' mindig csak utánoztok!"

Húsz évvel ezelőtt ez még kellemetlenül érinthetett volna téged, de ma már felnőtt nő vagy. Igyekezz a komolyabb kérdéseken törni a fejed, mert a bagatel dolgokba is bele lehet betegedni, csak épp nem érdemes.

2013. máj. 6. 12:37
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy velem van a probléma, de én azt sem tudom, milyen a sógoromék/sógornőmék jegygyűrűje. Szerintem bolhából csinálsz elefántot.
2013. máj. 6. 13:33
 30/46 anonim ***** válasza:
20%

Nem, megszoktam, hogy konkrétan mindenben a mi "példánkat követik". Programok, díszítés, ünnepek(nem karácsonyra gondolok:)), ajándékok, de néha úgy érzem a veszekedéseinket is újrajátszák. A másik sógornőm csak fúr, meg utálkozik, amiért nekünk normális kapcsolatunk van, ő meg még akkor sem számíthatna a barátjára, ha kb a halálos ágyán feküdne.

Ne húzd fel magad ilyeneken, valakinek muszáj "elől menni".

2013. máj. 6. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!