Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket zavarna, ha a ti esküvőtökre egy évre rá a sógornőtök majdnem ugyanolyan karikagyűrűt választana magának a párjával, mint a tiétek?
Ez az oldal alapvetően szerintem azért jött létre, hogy saját tapasztalatokkal, véleményünkkel támogassuk a másikat.
Ezért azok válaszát megköszönöm és elfogadom, akik kizárólag a fentiekre szorítkoztak.
Viszont azoknak jócskán magukba kellene szállniuk, akik ismeretlenül, név és arc nélkül minősítik/jelzőkkel illetik a kérdést feltevőt.
Nekik további jó rosszindulatúskodást kívánok!!! :)
kérdező, ne rengesd a Földet, reng az magától is..
most minek kreálsz problémákat? Te ismersz sok olyan embert aki mások karikagyűrűjét hasonlítgatja össze? ez egyedül neked fontos h milyen gyűrűd van elárulom a többi embernek ezen a Földön hótmindegy..
Kedves Kérdező!
Erre a kérdésre muszáj volt írnom nekem is. A gyűrű, amihez ragaszkodsz csak egy tárgy, nem szól egy életre, nem tartozik hozzád, nem ragaszkodik hozzád. Csupán egy jelkép, semmi több. A társ, aki melletted van, Ő az aki hozzád tartozik, szeret, ragaszkodik hozzád, együtt érez, együtt él veled.
Igazából szerintem nem is ez zavar téged, hanem a sógornőd, és próbálsz mindig valami okot keresni, hogy mószerold, hogy ő legyen a rossz, az utánzós majom. Nem kell szeretned a sógornődet, de ez, amit problémaként írtál egy levegővel teli lufi. Igaza van a többieknek, több ezren lehetnek ugyanilyen gyűrűvel a világon is, nemcsak Magyarországon.
Szerintem tisztázd magadban a problémát, hogy mi okozza a rossz érzést benned.
Üdv:
J
nekem mindegy mit választanának. egyébként nálunk a sógornőméké amúgy is ezüst. a mienk arany. tehát azért nem egyforma. a másik sógornőm még választhat majd hasonlót, ha neki tetszik. nem zavar.
egyébként nekünk a klasszikus karikagyűrű van féldomború, 6mm-es. nincs rajta semmi hülye csicsa. nekem az olyanok nem tetszenek. annyi egyediség van benne, hogy belül ott az esküvőnk dátuma.
szóval sok más embernek is van karikagyűrűje a klasszikus formával, mért pont a sógornőmé zavarna? bár nem most fog férjhez menni az tuti. még csak 15 éves:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!