Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Benneteket zavarna, ha a ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket zavarna, ha a ti esküvőtökre egy évre rá a sógornőtök majdnem ugyanolyan karikagyűrűt választana magának a párjával, mint a tiétek?

Figyelt kérdés
A gyűrű tényleg ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy a miénken két oldalon van minta, az övékén pedig csak az egyiken. Máskor is előfordult már hasonló utánzás. Más egy ruha vagy bútordarab, na de egy gyűrű, ami egy életre szól...
2013. máj. 6. 08:48
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Ez az oldal alapvetően szerintem azért jött létre, hogy saját tapasztalatokkal, véleményünkkel támogassuk a másikat.

Ezért azok válaszát megköszönöm és elfogadom, akik kizárólag a fentiekre szorítkoztak.

Viszont azoknak jócskán magukba kellene szállniuk, akik ismeretlenül, név és arc nélkül minősítik/jelzőkkel illetik a kérdést feltevőt.

Nekik további jó rosszindulatúskodást kívánok!!! :)

2013. máj. 7. 08:20
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, ne rengesd a Földet, reng az magától is..

most minek kreálsz problémákat? Te ismersz sok olyan embert aki mások karikagyűrűjét hasonlítgatja össze? ez egyedül neked fontos h milyen gyűrűd van elárulom a többi embernek ezen a Földön hótmindegy..

2013. máj. 7. 10:47
 43/46 anonim ***** válasza:
87%
Mhm, szóval aki veled nyavajog, az a jó ember.
2013. máj. 7. 12:43
 44/46 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Erre a kérdésre muszáj volt írnom nekem is. A gyűrű, amihez ragaszkodsz csak egy tárgy, nem szól egy életre, nem tartozik hozzád, nem ragaszkodik hozzád. Csupán egy jelkép, semmi több. A társ, aki melletted van, Ő az aki hozzád tartozik, szeret, ragaszkodik hozzád, együtt érez, együtt él veled.

Igazából szerintem nem is ez zavar téged, hanem a sógornőd, és próbálsz mindig valami okot keresni, hogy mószerold, hogy ő legyen a rossz, az utánzós majom. Nem kell szeretned a sógornődet, de ez, amit problémaként írtál egy levegővel teli lufi. Igaza van a többieknek, több ezren lehetnek ugyanilyen gyűrűvel a világon is, nemcsak Magyarországon.

Szerintem tisztázd magadban a problémát, hogy mi okozza a rossz érzést benned.

Üdv:

J

2013. máj. 9. 15:23
 45/46 anonim ***** válasza:
86%

nekem mindegy mit választanának. egyébként nálunk a sógornőméké amúgy is ezüst. a mienk arany. tehát azért nem egyforma. a másik sógornőm még választhat majd hasonlót, ha neki tetszik. nem zavar.

egyébként nekünk a klasszikus karikagyűrű van féldomború, 6mm-es. nincs rajta semmi hülye csicsa. nekem az olyanok nem tetszenek. annyi egyediség van benne, hogy belül ott az esküvőnk dátuma.

szóval sok más embernek is van karikagyűrűje a klasszikus formával, mért pont a sógornőmé zavarna? bár nem most fog férjhez menni az tuti. még csak 15 éves:)

27/N

2013. máj. 10. 23:32
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkoznék vele egyáltalán, nekem tök mindegy kinek van még olyan gyűrűje, mint nekünk, nekem csak az számít, hogy nekem a párommal egyforma (majdnem).
2013. máj. 11. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!