Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett manapság olyan nagy divat az, hogy karácsonykor van eljegyzés?
Nekem is rengeteg és rengeteg ismerősöm kezét kérik meg karácsonykor.
Épp tegnap beszéltük barátommal, hogy sosem kérné meg karácsonykor a kezem. Bár annyiból jó ötlet, hogy könnyű megjegyezni a dátumot, na meg ugye akkora összebeszélés nem kell, van ünnepi kaja, együtta család, minden adott.
Sok ismerősöm már alapból úgy várta a karácsonyt, hogy na talán most megkérik a kezét.Végülis ez igazán nagy ajándék
De én elcsépeltnek tartom.
Elcsépelt vagy sem, engem nem zavart volna, elvégre a karácsony a szeretet ünnepe (is)...Pont letojtam volna, ki szerint fantáziátlan, a fa alatt a gyertyafényben igen is szép lett volna. De az sem mindegy, hogy ajándékba kapja ilyenkor valaki a gyűrűt, vagy azon kívül, "mellékesen" megkérik a kezét. Az ajándék jelleg tényleg lehangoló lenne.
Mellesleg ugyanilyen szánalmasan népszerű az is, hogy fehérarany alá nem adjuk, muszáj ilyen ruhában lenni, olyan menüt rendelni stb. Sokkal merevebbek/fantáziátlanabbak és nagyobb sznobok e téren az emberek.
Met akkor köv nyáron, meg is ehet tartani azbesküvőt.
Szerintem is fantáziátlan../ bár anno annak is örültem colna:)
Laki a dátum megjegyzését mondja, az mire fel?
Miért akarja tudni, az eljegyzés időpotját? Nem elég a házasságkötésé, és a kapcsolatuk kezdetéé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!