Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok boldog, hogy megkérte a kezem?
az első jól ìrja.....a vilàg nem fordul ki magàból egy gyürűtől ami lényegében csak egy gesztus.
de az is lehet ,hogy csak nem tudsz mit kezdeni a dologal még.
egyébként meg emitt nem értem miért kell egyből ezt gondolni,h talàn nem szereted......egyolyan emberről gondolod ezt skivel csak együtt. vagy jó ideje ha màr lànykérés volt
Azért az nem gyenge, hogy megkérik a kezed ès csak annyit érzel, hogy" na végre"
Szegény pasi!
Szereted, csak elhitted, hogy olyan, mint a filmekben, holott nem. Ott túlszirupoznak mindent, így ezt is, pedig az ember hangulatától függ, hogy fogad egy hírt - legyen bármilyen. Ha már picit levert valami aznap, vagy pl. más foglalkoztat, akkor persze, hogy másként reagálsz.
Hogy szereted-e, azt könnyen letesztelheted. Öleld át, vagy nézz a szemébe, és csak magadra, az érzéseidre figyelj. :)
Lehetséges, hogy kicsit sokkot kaptál, ezért "nem érzel semmit". Ez idővel majd oldódik, és nagyon is sokmindnet fogsz egyszerre érezni. A sokk azért éri az embert ilyenkor, mert egyrészt nagy jelentősége van egy lány (és egy férfi) életében is, bárki bármit is mondjon, hiszen ez egy nagyon jelentős lépés - a párválasztás, a családalapítás - egy egészen más életforma felé, mint amelyben addig éltél.
Lehet, hogy szimplán csak megijedtél.
Figyelj oda magadra, és ha hosszabb ideig érzed az elutasító vagy közönyös érzést, a "nem vagyok boldog" érzését; ha zavar, hogy boldog-bolgtalan kelegyékről, esküvőkről és babakocsiról álmodozik, és veled is ezt tenné (belevon: "jaj, nem is tudtam, mennyire örülök, gratulálok drágám...hát te is, drágám...majd nemsokára te is megtudod..." stb.), akkor ez azt jelenti, hogy tényleg nem vagy kész a házasságra, a családalapításra.
Akkor nem szabad magad és a pasidat sem tovább áltatni, nem szabad a környezettel sem foglalkozni, hogy ki mit szól ehhez - ez csakis a TE döntésed. Akkor bizony szakítani kell és lelkileg érni tovább.
Az utolsó kérdésedre már megválaszoltam burkoltan, de kis is írom: lehet. Na és? Nem dől ám össze rögtön a világ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!