Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csajok, akiknek már megvolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, akiknek már megvolt az eljegyés : Ti elégedettek voltatok, ahogy megkérte párotok a kezetek? Illetve kijöttek a könnyeitek?

Figyelt kérdés
Nekem még nem volt eljegyzésem,de én biztos meg fogom könnyezni :)
2013. nov. 24. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Nem jöttek ki a könnyeim, mert már előtte sokat beszéltünk arról, hogyan képzeljük el a házasságunkat. Moziból hazajövet kérdezte meg, hogy hozzá mennék-e? Fél év múlva összeházasodtunk.

Miért kellene megkönnyezni a lánykérést? Nem egy amerikai film szereplői vagyunk.

2013. nov. 24. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Hát, talán nem a legromantikusabb módon történt, de nem bánom egy percig sem. 12 óra utazást követően, miután egy hónapig nem láttuk egymást, hajnali 5:58-kor kérte meg a kezem.Letérdelt, feltette a nagy kérdést. Hozzáteszem, hogy engem nem ért váratlanul a dolog, hiszen korábban már megbeszéltük, hogy egy éven belül összeházasodunk. Nem sírtam, de fantasztikus érzés volt.Igazán a jegyben járás volt csodálatos, amikor érzed, hogy hamarosan hivatalosan is összetartoztok. :)
2013. nov. 24. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Igen az voltam. Nem volt benne semmi extra, de így volt a legszebb.

Jövő nyáron lesz az esküvőnk és olyan jó érzés, hogy nemsokára összekötjük az életünket.

2013. nov. 24. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen elégedett voltam :) Kirándulás közben kérte meg a kezem, mire felértünk a hegy tetejére, körülöttünk erdő és éppen megpihentünk. Nem térdelt le, csak ültünk egymás mellett, feltette a kérdést és átadta a gyűrűt. Nem könnyeztem, de gyönyörű volt, minden olyan nyugodt, ment le a nap, szép emlék :) Ez volt tavaly nyáron, idén márciusban volt az esküvő.
2013. nov. 24. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már valahol sejtettem, hogy meg fog kérni, amikor az évfordulónkon a nagy hidegben is ki akart menni sétálni a Dunapartra :D Ettől függetlenül, amikor tényleg feltette a nagy kérdést, nekem sikerült elsírnom magam. Mert a világon nem örültem még ennyire semminek, mint annak, hogy megkért:)

Esküvőnk csak pár év mulva lesz, ha elvégeztem a sulit, és sikerül annyi pénzt összeszednünk, hogy minden jó legyen.

2013. nov. 27. 19:19
 6/6 anonim válasza:
0%
A könnyem nem de más ki jött.
2013. nov. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!