Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hol és hogyan kérte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan kérte meg a párotok a kezeteket? Örültetek annak ahogy történt vagy máshogy képzeltétek el?

Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 13:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Nekem Valentin-napkor volt a lánykérés. Egy ismerősöméknél aludtam,de ő kijött hozzám kocsival (más település) és a kapualjban megkérte a kezem. Egy kicsit máshogy képzeltem el,de ez nem befolyásol semmit,ugyanúgy igent mondtam és nagyon örültem neki! :)
2013. márc. 30. 13:07
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

Mi külföldön élünk és volt már egy lányunk.

Férjem éppen az adótanácsadótól jött haza és közlöte, hogy ha idén össze házasodunk még drágám akkor egy óriási adóvisszatérítést kap. (egy nagy összegü bevétele volt, amiböl még egyedülállóként adózott)

Mikor kimondta mekkora az összeg, akkor rögtön igent mondtam, azzal a feltétellel, hogy elmegyünk egy nagy egzotikus utazásra.

Férjem vissza kapott egy óriási összeget, és elvitt nászútra.

A gyürüt úgy vettük, meg, hogy sétáltunk egy gyönyöü városban és néztük a kirakatot, mikor párom megszolalt hogy az ott lesz a gyürünk. Bementünk, és mindegyönknek csak az tetszett, így meg is rendeltük rögtön.

2013. márc. 30. 13:13
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

Nekünk végül nem jött még össze. Együtt vettük meg a gyűrűt, de az ujjamra kellett igazítani. Az ékszerész helyben megcsinálta, és az ujjamra adta... és innentől a barátom nem volt képes valódi lánykérésnek tekinteni, mert nem ő húzta az ujjamra először.

Azóta csináltatott még egy gyűrűt, most, hogy már tudja a méretem, de még a különleges alkalomra vár.

2013. márc. 30. 13:27
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

Én egy kávézóban dolgoztam!Mindennap bejött hozzám munka után és együtt mentünk haza (már akkor is együtt éltünk).

A születésnapomon kérte meg vagy 10 ember előtt.Nem találtam szavakat,hihetetlen élmény volt.

Ennek már 2 éve!

Lassan jön a baba is:)

23N

2013. márc. 30. 13:37
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Kulfoldon voltunk nyaralni es egyik reggel kimentunk a tengerpartra megnezni a napfelkeltet. Ott kerte meg a kezem :)

Igy kepzeltem (marmint ilyen "romantikusan").

2013. márc. 30. 15:07
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Külföldön egy óriáskeréken kérte meg a kezem. Hát inkább hajmeresztő volt, mint romantikus a dolog:) Nem tudtam elengedni magam, ő nem mert letérdelni (pedig tervezte). Én alig bírtam egy igen-t kinyögni :)

Kicsit sejtettem a dolgot, de szép volt, kedves volt, aranyos volt.

2013. márc. 30. 15:11
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Ebben a sztoriban én vagyok a ffi. Mi Londonban élünk és a világ második legjobb cocktail bárjába foglaltam asztalt a párom szülinapján. Előtte odaadtam a host-nak a gyűrűt azzal a kéréssel hogy amit rendel a párom első cocktailt annak a díszébe építsék bele a gyűrűt és úgy szervírozzák. Nagy volt az öröm, kaptunk mellé egy üveg pezsgőt is a bártól, hihetetlen finomakat ittunk, igazi századfordulós környezetben és egy jazz/country banda játszott egész este. Óriási élmény volt.
2013. márc. 30. 15:25
 8/17 anonim ***** válasza:
92%

Hű Digo, a válaszaid alapján nem gondoltam, hogy ilyen tuti lánykérést csinálsz, már bocsi :D

Sajnos nekem még nem tették fel a kérdést, de nekem csak az az 1 kikötésem van, hogy ne 5 millió ember előtt, és ne ünnepkor (főleg karácsonykor). De ezt persze nem így kikötöttem, hanem megjegyeztem, hogy az milyen car :D A sok ember előtt meg furán érezném magam :) nekem ez egy intim pillanat lenne :)

2013. márc. 30. 16:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hű Digo, a válaszaid alapján nem gondoltam, hogy ilyen tuti lánykérést csinálsz, már bocsi :D "

Miért, milyenek a válaszaim? :)

Ez egyébként este fél 8 körül történt, akkor még rajtunk kívül nem sokan voltak (7-kor nyit a hely).

Közben találtam képet a cocktailról amin a gyűrű volt:

[link]

2013. márc. 30. 17:49
 10/17 anonim válasza:
83%
Karácsonykor kérte meg a kezem a párom,otthon a szüleim előtt. Nekem így is hatalmas öröm volt,pedig sejtettem mire készül. :)
2013. márc. 31. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!