Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan kérte meg a párotok a kezeteket? Örültetek annak ahogy történt vagy máshogy képzeltétek el?
6-os vagyok.
Érdekelne kinek mi fájt és miért 33% os a válaszom?
Nem tudtam, hogy van helyes és nem helyes válasz...
Jah, én is nagyon meglepődtem a 33%-os válaszokon. Úgy néz ki, valaki itt tartósan petrezselymet árul:D
Én azért mindenkit felpontoztam.
Miquel ez komoly??? :D:D:D
17 éves koromtól alkalmanként összejártam egy sráccal beszélgetni, sétálgatni a városban. 19 voltam, amikor bejelentette, hogy szerelmes belém, és én annyira megijedtem, hogy elveszítettem egy jó barátomat, hogy dobtam szegényt.
Egy évvel később haza felé menet a házuk előtt mentem el, és ő meglátott, és behívott.
Kicsit beszélgettünk, hogy mi történt velünk az elmúlt éveben, és ő egyszer csak kifutott a szobából...fogalmam sem volt, hogy miért, hogy mit akar.
Pár perc múlva jött vissza, és a kezében egy gyűrű volt!!!
Letérdelt elém, és megkérte a kezemet!!!
Teljesen padlót fogtam!!!
Természetesen nemet mondtam, de a kapcsolatunk igaziból akkor kezdődött el.
(Aztán terhes lettem, és 4 hónappal ezek után, már összeházasodtunk. Mindez 17 éve történt, és van három gyönyörű kislányunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!