Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon trehány, nem vezeti úgy a háztartást ahogy kellene. Többször is szóltam már neki de azt mondja neki ne dirigáljak. Hogy vegyem rá, hogy rendes háziasszony legyen belőle?
Nekiállsz és megcsinálod a háztartási dolgokat - elvégre nem csak a barátnöd dolga.
Egyezzetek meg, hogy te takaritasz meg fözöl, ö meg bevásárol, meg elintézi a hivatalos ügyeket.
Ne haragudj, de nem veheted rá, az Ő élete.
Mindenki úgy él, ahogy szeret/tud.
Pláne, ha megkért rá, hogy ne szólj bele.
Ha enni eszik/ad a gyerekeknek, fertőtlenít, mos, akkor nem hiszem, hogy gond lenne.
((Egy nem trehány háziasszony.))
2. vagyok, azt hittem, hogy "barátnő" barátnő.
Ebben az esetben, a fele dolog (rendrakás/főzés/mosás)a tied, fele az övé. Ennyire egyszerű a képlet.
Sok mindentől függ.
1.) Mindketten dolgoztok? Ha igen, akkor nem értem, hogy miért ugráltatod a konyhában a feleséged, amikor neked is ugyanúgy ki kellene belőle venni a részed. Ha nem, akkor elvárható lenne tőle, hogy ne szaladjon a ház (persze lehet olyan eset, amikor vkinek tényleg nincs ereje vagy ideje full puccba vágni a házat)
2.) A trehány az mennyire trehány? Azért aközött kbség van, hogy tiszta dzsuva az egész konyha, vagy hogy ninbcs pontban este 7re odakészítve a meleg vacsi vagy éppen kinn maradt egy mosatlan pohár...
Segítesz neki, megcsinálsz valamit, vagy csak szólni szoktál neki?
Mert az én párom panaszkodni azt tud, hogy sok a mosatlan, tele van a szennyes, poros valami, nincs a helyén ez meg az, elfogyott a tej, de semmit nem tenne meg, ha megkérem akkor pedig csak kibújik, hogy az női munka, már átöltözött nem megy boltba, vagy "majd". Az a majd pedig pár hét-hónap szokott lenni halasztható munkáknál, pl. az ablakok ősz óta rá várnak, megígérte, én meg nem csinálom.
Vannak tényleg trehány nők, talán ésszerű megosztással rá lehet venni a szarabb melókra is, ha látja, hogy Te csinálod, ő is megcsinálja, vagy hátha van olyan, amit szeret, pl. főzni meg ilyenek.
Mennyire trehány?
Egésznap barátnőzik és csavarog. Csak azt csinálja amihez kedve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!