Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon trehány, nem vezeti úgy a háztartást ahogy kellene. Többször is szóltam már neki de azt mondja neki ne dirigáljak. Hogy vegyem rá, hogy rendes háziasszony legyen belőle?
Távol álljon tőlem a bírálat.De.
Sajnos rengeteg ilyen nő van.Mégis van becsületük.
Én rendes háziasszony vagyok és hosszasan tudnám sorolni miket kaptam már férfiaktól.
Én már rég elhajtottam volna, mint a magzatvizet...
Rajtam ne élősködjön senki, és még a lakást sem tartja rendben.
Én is szoktam proszívózni, vasalni, mosogatni, főzni, bevásárolni, stb és eddig még nem esett le a gyűrű az újjamról.
Midig az csinálja épp az adott dolgot, amelyikünk ráér.
Az ilyen nőből (szerintem) sosem lesz rendes háziasszony.
Ha önmagától nem látja a dolgokat és még hajlandóságot sem mutat, akkor két választás létezik: vagy útjára bocsátod, függetlenül attól, hogy szereted vagy sem, vagy pedig normálisan megkéred, hogy segítsen neked.
Lehet én vagyok együgyű, de miért is akarsz háziasszonyt varázsolni a barátnődből?
Egyébként néha nekem sincs kedvem csilli-villire kisúrolni a házat, de mindig rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!