Normális az apám? Nyugdijas már de nekem sokszor úgy tűnik mint 1 öreg gyerek, ahogy idétlenkedik, és talán tourettes is.
Hát azért te sem vagy a kultúra legfelső szintjén az biztos, olvasd már vissza hogy miket írtál.
Garazsat XD Sírok :D
"még arra is lusta hogy berakja a műfogsorát a pofájába"
Én ilyet arról szoktam írni,aki kifejezetten irritál, nem arról, akit szeretek.
Lehet időskori elhülyülés is, nem egy embert ismerek és láttam már aki munkájából kifolyólag elég magának való becsavarodott ember, autószerelő, hegesztő, asztalos ismerősöm van aki másod magával dolgozgat, és sajna a rádión kívül nem szól más hozzá
A munkájuk ettől függetlenül kiváló
Ezért is fontos a társalgás, még azzal is aki szűkszavú
Mi még nem tudjuk mi az hogy beleőrülni az életbe pedig van ilyen és létező dolog, szó szerint míg eljutsz a nyugdíjig megőrülsz a folyamatos hajtásba, addig míg nem beszél magába akár más jelenlétébe addig te is tartsd jó fej szokásának ezeket, mert a nem törődés meg kerülés az rosszabbra vezet, pláne nyugdíjas korba
20/F
Szívszorító a kérdésed. Ajánlom a Taigetoszt, igaz, gyerekekről szól. Vagy a japánoknál, mikor felküldik az öregeket a hegyre..
Vagy Sánta Ferenc művét: Sokan voltunk.
Remélem, nagyon nagyon remélem, hogy mire megöregszem, bevezetik az aktív eutanáziát.
Passzív van. Ha nem is hivatalosan.
Csak negatív jelződ van rá: kecske,bunkó,lusta, pofája van.Ősember, csöves, paraszt, nem százas.
Apád normális-e? Megválaszoltad, a fenti jelzőkkel..
Te, kérdező? Van benned érzés, szeretet, hála? Emberség...empátia?
Kedves válaszolók. Az is eléggé durva, hogy miután ilyen az édesapja elvárjátok tőle a kultúra magasiskoláját.
Az én apukám sem éppen egy IQ bajnok. Mezőgazdasági munkás, napközben egyedül van, este meg a haverokból szívja az értelmet a kocsmában. Kiskoromban sokat piszkált. Miután elköltöztem kinyílt a csipém, beszólogatok én is.
Pont tegnap volt, hogy beszaladtunk a kocsmába pisiltetni a gyerkőcök, nem bírta ki beszólás nélkül (fogorvosnál voltam). Visszaszólok: Sebaj, papa, tudjuk hogy neked elég az az egy középen. Viszont ha az letörik, nem tudom, mivel fogod ciccenteni a sört.
Haverok kidőltek, egyik ki is jelentette, hogy a tanítvány legyőzte a mestert és apám poénrémuralma megtörni látszik.
Amúgy az enyém nem egy káromkodós fajta, viszont rémesen trehány, rühelli a teheneket. Na őket aztán olyan dumával zavarja arrébb fejéskor, hogy a nemidénbarnultak is tiszteletüket fejeznék ki, olyan hosszú és változatos monológot tud apám odakurjantani nekik.
Ha a gyerekkel valamiért odakeveredünk, be kell fognom a fülét, mert ismétli azonnal.
Szintén lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!