Mennyi időn engedtétek a gyereknek megnézni ahogy levágjátok az állatokat?
Nekem természetes volt, hogy Mama levàgja a csirkét, kakast, kacsát, majd megesszük:)
Lányom 2 éves volt, mikor Papival először lecsapták a halat, megpucolták, kibelezték, mosták. Nagyon tetszett a lányomnak, pláne mikor apám kezéből kicsúszott, ahogy kacagott rajta az nagyon nagy volt...
Most Szilveszterkor 4 évesen ő kérte a boltban, vegyünk kismalacot, mert annyira tetszett neki a sok kismalac a hütőpultban!
A Balaton parton kergeti a kacsákat, hogy az lesz a vacsora, majd ő elkapja:)
Szerintem most meg kell neki magyarázni, az állat azért van, hogy felnevelnük, és megesszük...
kérdés:Mennyi időn engedtétek a gyereknek megnézni ahogy levágjátok az állatokat?
válasz:Vegetáriánusok vagyunk, nem tervezünk húst adni a gyereknek sem, rengeteg szakirodalom van, hogy hogyan kell táplálni, nem éhezik, nincs fehérjehiánya. Ha majd rákérdez, elmondjuk neki, hogy miért nem eszünk húst.
Már csak az a kérdés, hogy hogy jön ide a válasz, mivel szó sem volt róla, hogy eszik e húst a gyerek vagy vega legyen tehát a válasznak semmi értelme!
Anyám is azt mondta mamámnak 5 éves koromban,nehogy előttem vágja,mert nem fogok tudni aludni. Na mama előttem vágta le a tyúkot. Semmi bajom nem lett. Elég hamar meg is taniltam tyúkot vágni, felpucolni. Anyu is jól járt,mert ő nem bírja levágni a tyúkot, én megcsinálom gond nélkül. Így később már,mikor tyúkot vágtunk, én levágtam, felpucoltuk és eltettük.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!