Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon trehány, nem vezeti úgy a háztartást ahogy kellene. Többször is szóltam már neki de azt mondja neki ne dirigáljak. Hogy vegyem rá, hogy rendes háziasszony legyen belőle?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 17:53
11/26 anonim válasza:
Kérdező, akkor ez egy társasjáték köztetek, ugye ő nem köteles háztartást vezetni, te meg nem vagy köteles eltartani... és hát a jelek szerint ő jobb érdekérvényesítő, mint te... ennyi.
12/26 anonim válasza:
Túl jó dolga van és még pofátlan is. Tudod, vannak nők, akik megbecsülnék, ha háztartásbeliek lehetnének, és olyan nagyvonalúak lennének velük, hogy még az anyjukat is pénzelik. Keress olyat, aki nem vesz hülyére.
13/26 anonim válasza:
Miért vagy egyáltalán vele? Ki kéne dobni, mint macskát sz.rni.
15/26 A kérdező kommentje:
Olyan mint egy gyerek.
2013. jún. 3. 20:19
16/26 anonim válasza:
Jó vele a szex legalább?
Mert akkor tisztázd a helyzetet: elvagy így addig, amíg nem találsz olyat, akit el is vennél, akkor viszont rövid úton otthagyod érte.
Vagy valami más elképzelésed van? Hová tart szerinted és szerinte a kapcsolatotok?
17/26 A kérdező kommentje:
Elég nagy köztünk a korkülönbség de mindezek ellenére szeretem őt. Egyenllőre nem akarok nősülni mert már egyszer megjártam.
2013. jún. 3. 20:47
18/26 anonim válasza:
Mi az az elég nagy? Ez így eléggé relatív
19/26 anonim válasza:
Küldd el melózni, vagy ne adj pénzt a szórakozásaira. Szerintem simán hülyére vesz
20/26 anonim válasza:
"Hogy vegyem rá, hogy rendes háziasszony legyen belőle?"
Marha egyszerűen; ha már úgyis te tartod el, akkor egyszerűen felezd el az összeget, amit adni szoktál neki/ne engedd, hogy használhassa a bankkártyádat, ennyi. Egy-kettőre ragyogni fog a ház, vagy keres magának másik szponzort, de akkor legalább belátod, hogy hülyét csináltak belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!