Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ott még boldog jövő ahol már eljegyzés után volt szakítás? Van még értelme újra összejönni? Nem túl nagy törés a másik félnek?
Pl: x év után férfi eljegyzi a nőt.Nő igent mond.Eltelik pár hét,nő rájön,mégsem ezt akarta,visszaadja a gyűrűt.
Elképzelhető még a folytatás ha a nő meggondolja magát?
Vagy ez már túl sok egy férfinak?
Nem saját példa,szingli vagyok
Én olyan párt ismerek (jó barátaink), hogy a srác szakított a csajjal, nem volt megcsalás, meg ilyen dolgok, csak hozott egy döntést, 6 év után. Két hónapja jöttek ismét össze, a srác nemrég kérte meg a lány kezét, a lány igen-t mondott.
Hogy meddig fog tartani, csak a Jó Isten tudja.
Személyiségfüggő. Van olyan pasi, akit ha kidobnak az ajtón bemászik a kéménylyukon. A másik olyan, ha egyszer visszautasították, ha beledöglik is, de akkor sem fogadja vissza a hezitáló, szeszélyes, hisztis..../behelyettesíthető/ nőt.
Persze lehet olyan a viszony, hogy szeretik egymást, a nő éretlennek hiszi magát a házasságra, aztán mégis rájön, hogy más sem halt ebbe bele, ráadásul nem úgy szakítottak, hogy megsértették a másik méltóságát, akkor lehet visszaút. Elvégre elváltak is köthetnek újból házasságot:)
Utolsó komment tetszett. Tényleg sokféle ember van, én pl a kéményenvisszamászós vagyok. Hiszem ha valami rossz, azt megjavitani kell, nem kidobni. De ez most lényegtelen is..
Sok olyan eset van amikor szukseges egy kis szunet. Legyen az egy osszekoltozes elott vagy epp hazassag elott. Ha valami mukodott akkor az tud ujra mukodni.
Én az inkább beledöglök tipus vagyok,akkorse kezdeném újra.
Aki újrakezdené,nem tart attól hogy újból megteszi a másik? Újból meggondolja magát?
X év alatt nem jött rá, aztán pár hét alatt igen?
Ez elég nagyfokú érzelmi instabilitásra utal, ami viszont eleve akadálya lehet egy jó kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!