Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok/váltatok úgy el, hogy még szerelmesek voltatok egymásba, vagy te belé?
Nekem lehet fel kéne bontanom az eljegyzésemet, mert a vőlegényem új munkájának köszönhetően teljesen más irányt vett az életünk. De nagyon szeretem, még mindig szerelmes vagyok belé, lassan 3 éve. Képtelen vagyok szakítani vele, amíg ennyire szeretem, de tőle sem várom el, hogy feladja az álommunkáját.
25nő, 26férfi
Ha szeretitek egymast akkor něm allhat kozetek semmi, kuzdjetek a kapcsolatert ne a szakitas legyen az elso mert az a legegyszerubb megoldas.
Szakithattok is de lehet hogy egy eleten keresztul banni fogod!!
Szerintem ez nem ok a szakításra. Mi pl sokkal rosszabb helyzetben vagyunk, hiszen heti 1 alkalommal tudunk találkozni, mégis több mint 3 éve kitartunk egymás mellett!
Nagyon nehéz az tény, sokszor nagyon elegem van az egészből de imádjuk egymást és csináljuk ameddig kell.
Szerencsére ez az állapot már csak néhány hónapig tart! :)
Ne szakíts vele ha egyébként jó a kapcsolatotok, hanem próbáljátok megoldani a dolgokat.
Sok sikert! :)
Mi együtt lakunk, de november óta összesen egyszer volt olyan, hogy nem éjszakába nyúlóan dolgozott, és akkor egyszer mentünk el együtt valahova. Egyébként 10kor jön haza, hulla fáradtan, eszik, és alszik.
Szóval ha mi heti egyszer elmennénk valahova, én már tökéletesen elégedett lennék.
Én nagyon szeretem őt, és ha rövid távon menne ez így, akkor gondolkodás nélkül kibírnám, de ez csak a kezdet, és ki tudja, mikor javul majd a helyzet, valószínű évek kérdése. Bár az is kérdés, hogy miért javulna, ha ilyen jó a munkájában? Én meg egyszerűen nem látom így a házaséletünket. Ő bevallotta, hogy neki most a munkája a prioritása, és én meg is értem, mert rég óta várt egy lehetőségre, és a mai világban felér egy csodával, hogy azt dolgozhassa, amit szeret.
Tényleg önzőség részemről, hogy ennyire nehezen veszi a szívem, hogy ennyire háttérbe szorultam?
szerintem e miatt ne szakítsál vele. Lesznek ünnepek, szabadság, a helyedben nem sietném el a házasságot, kicsit még várnék, hogy alakul a helyzet.
Nálunk is sokat dolgozik a férjem, hét közben gyakorlatilag használhatatlan, gyerekekkel sem tud foglalkozni, de hétvégén és szabi alatt bármiben benne van. Másrészt meg ugye kell a pénz is :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!