Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha régebben szerelmesek voltatok egy srácba, de más pasitok lett majd azzal is szakítottatok:D, akkor azzal a sráccal akibe szerelmesek voltatok, lehetne esélye?
Pfhúúú ezt aki megérti annak gratulálok :D...
A lényeg az h akibe szerelmesek voltatok (régebben) akkor most járnátok vele?
És szerintetek mit kéne tennem??Valljam be neki??? Pl így:Te nem gondoltál arra,hogy köztünk több is lehetne mint barátság?
hmm?? szerintetek?
ne ezt írd.. de végülis jó szöveg ez is. Velem tök ugyanez volt(most is van) a helyzet.. én vagyok a lány. Rám is msnen írt rám, nekem őszintén bevallotta h még mindig szeret engem, nem tudott elfelejteni és olyan rossz volt neki az hogy szakítottam vele, aztán megkérdezte h én mit gondolok a helyzetről. Most járunk elvileg^^:):):)::)
De azért mert én is SZERETEM. és elvileg Ő is engem.(L)
de még van a dologban egy pár akadályozó tényező ami miatt nem lehetünk 100%-osan együtt, de ez már csak idő kérdése:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!