Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk mit éreznek mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mit éreznek mikor szerelmesek?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok tudom mit érek ha szerelmes vagyok.De egy fiú mit érez?Normál válaszokat a fikázástól lécc kíméljetek.köszi :D
2011. júl. 21. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez nem nemfüggő. A szerelem egy érzés, mind a két nemnek ugyanolyan.

Én mikor szerelmes vagyok egyet jelent a szeszéllyel.

2011. júl. 21. 22:56
 2/9 A kérdező kommentje:
mert?
2011. júl. 21. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:

En konkretan egy kellemes, enyhen langolo erzest erzek a mellkasomban olyankor. Eleg sz@rul koncentralok olyankor es munka kozben is felig munkara felig a lanyra gondolok. Amikor pihenek akkor meg csak ora.

Cserebe hogy valaszoltam, Kedves Kerdezo, elmondod hogy ti lanyok miket ereztek? elsore is koszi

2011. júl. 21. 23:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen elmondom.Hát én személy szerint először olyan érzést észlelek a hasamban mintha a pillangóknak vasból lenne a szárnya és úgy csapkodnának.Mikor elmegy mellettem vagy a közelében vagyok még erősebb.Mindig csak ő van a fejemben.A barátaimmal is mindig csak arról beszélek és fura módon de tűrik.Semmi másra nem bírok gondolni csak rá...hát nagyjából ezt de ezt igazából nem lehet leírni csak vázlatosan.
2011. júl. 21. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Koszi a valaszt, nekem teljesen ertheto volt.

Ezekszerint a lanyok a hasukban, a ferfiak a mellkasukban erzik :)

2011. júl. 21. 23:18
 6/9 A kérdező kommentje:
lehet xD
2011. júl. 21. 23:28
 7/9 anonim válasza:
én szerelmes vagyok és azt érzem hogy meghalok ha nem tudom mivan a párommal... de szerencsére mindig mindenről tudok. hát hogy mit is érzek? ezt nem tudom de azt tudom hogy érte otthagytam az életem. teljesen megváltoztam otthagytam a barátaim és boldogabb vagyok mint valaha. pedig csak ő és a családom vannak. (pasi vagyok)
2011. júl. 21. 23:58
 8/9 anonim válasza:
én csaj vagyok én is a mellkasomban érzek fura kellemetlen de remek fura érzést ha rágondolok vagy meglátom ;)
2011. júl. 22. 01:35
 9/9 A kérdező kommentje:
:D
2011. júl. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!