Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok/váltatok úgy el, hogy még szerelmesek voltatok egymásba, vagy te belé?
Nekem lehet fel kéne bontanom az eljegyzésemet, mert a vőlegényem új munkájának köszönhetően teljesen más irányt vett az életünk. De nagyon szeretem, még mindig szerelmes vagyok belé, lassan 3 éve. Képtelen vagyok szakítani vele, amíg ennyire szeretem, de tőle sem várom el, hogy feladja az álommunkáját.
25nő, 26férfi
Csodálom azokat, akik hosszútávon bírják ezt a felállást. Engem teljesen kikészített két hónap alatt. Eddig mindig reméltem, hogy majd jobb lesz, talán következő héten egyszer hazajön korábban.. De már látom, hogy nem.
A dologhoz annyit tennék hozzá, hogy ő munka mellett tanul is, és januárban-februárban egy 6 hetes kurzusra menne Ázsiába, nyáron meg 3 hónapos kiküldetése lesz Dél-Amerikában. A Karácsonyt is külön töltjük,bár arról "én tehetek" mivel én hazautazom a családomhoz, akiket fél éve nem láttam.
Szóval se az ünnepek, se a szabadság nem fog javulást hozni. A bajom az, hogy úgy érzem, neki ez így megfelel, és nem hiányzok a mindennapjaiból, mert a munkája elég elfoglaltság, kihívás, izgalom neki. Ő azt mondja, minden nap együtt fekszünk le, -néha, ha kibírom evés nélkül, akkor- vacsorázunk. És szerinte ez nagyon fontos.
Nekem az lenne fontos, hogy legyenek közös élményeink az alapvető szükségletek kielégítésén túl is.. (evés, alvás)
De próbálok kitartani, alkalmazkodni.
Azt hiszem, megértem, amit érzel. Úgy gondolom, előrelátó vagy, és téved, aki azt hiszi, hogy változtatás nélkül ez a felállás tényleg megölhet egy kapcsolatot nagyon könnyen. Csak idő kérdése.
Mindenképpen egy megoldás van erre: ülj le a pároddal, és beszéld meg, hogy hogyan látod, és min gondolkodol, mi az ami nyugtalanít, mondd el neki, hogy aggódsz érte is, mert ez az egészségére is mehet, a nagy hajtás a sok stressz.
Remélhetőleg nem fogja elutasítani a gondolataidat, hanem megfontolja őket, és lejjebb ad a kötelességeiből, akkor is, ha ezzel kevesebb pénzetek lesz.
A többieknek azonban igaza van abban, hogy az élethez pénz kell, család alapításhoz, és arra a pénzt most kell megteremteni. A párod valószínűelg szívén viseli a te és a leendő gyermekeitek sorsát, ezért dolgozik, érted, értetek éjjel nappal, amiért hálával és tisztelettel tartozol iránta. Viszont mindkettőtök érdekében el kell beszélgetnetek arról ,hogy milyen egyéb lehetőségeitek vannak. Kevesebb pénz, nagyobb boldogság... van benne valami...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!