Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Leánykérés miatt szakítás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leánykérés miatt szakítás. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Barátommal egy éve vagyunk együtt, tegnap este megkérte a kezem. Nemet mondtam rá több okból is (fiatalok vagyunk, nem sok ideje vagyunk együtt stb.), erre most valószínű, hogy szakít velem. Illetve hát nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de akárhányszor hívom kinyomja, és a legjobb barátja is azt mondta, hogy nem biztos, hogy megbocsát nekem. Mit javasoltok?
2011. dec. 18. 15:44
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
86%
hát ha ezért szakít akkor örülj neki, hogy megszabadultál tőle
2011. dec. 18. 15:47
 2/33 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem ez most neki valami hirtelen fellángolás, mert múlt hónapban volt a legjobb barátjának az eljegyzése is és szerintem amiatt kérte meg az enyémet. Egyébként célozgatott rá, de nekem nem esett le az elmúlt egy hónapban, legalábbis nem gondoltam volna, hogy egy év után ezt szeretné.
2011. dec. 18. 15:50
 3/33 anonim ***** válasza:
93%
Ha ennyi miatt szakít veled, akkor jobb is, hogy nem mondtál igent.
2011. dec. 18. 15:52
 4/33 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem meg nagyon megbantottad, hogy visszautasitottad. Teljesen a padlóra küldted.

Egy év nem kevés, viszont attól is függ, hogy hany évesek vagytok.

2011. dec. 18. 15:57
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Talán csak a csalódottság miatt ilyen, elhiszem, hogy nem esett jól neki, viszont kár lenne tényleg igent mondani, ha bizonytalan vagy.

Próbálj meg vele beszélni, egyszer úgyis utol fogod érni valahogy, hátha megérti, hogy még neked ez korai.

2011. dec. 18. 15:59
 6/33 A kérdező kommentje:

Én 23, ő 25. És egyszer már beszélgettünk az esküvőről meg hasonló dolgokról, és mondtam is neki, hogy nálam diploma előtt ilyesmi szóba sem jöhet. És még nem diplomáztam, úgyhogy nem is értem, hogy ez most miért jött neki.

Ja és nekem az 1 év az kevés, hiszen még a mai napig tud meglepetést okozni olyan dolgokkal, amelyeket nem is tudtam óla, pl ez is.

2011. dec. 18. 16:01
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem úgy fogja fel, hogy nem akarod őt komolyan. Persze, hogy rosszul esik neki. Mondd meg neki (ha tényleg így gondolod), hogy te csak arra mondtál nemet, hogy MOST dőljön el a jövőtök. Szereted, vele szeretnéd leélni az életedet, de ahhoz idő kell, hogy ilyen komoly döntést hozzatok most meg. És hozzá szeretnél menni - pár év múlva. És ha annyira eljegyzést akar, azt is meg lehet tartani, mondjuk jövőre.
2011. dec. 18. 16:04
 8/33 anonim ***** válasza:
81%

25 évesen azért ne legyen ez akkora meglepetés.

Szeretne lehorgonyozni valaki mellett, családot alapítani.

Mi a párommal a 25öt már a gyerekvállalásra tűztük ki, addig van még pár évünk félrerakni, valami alapot lerakni ehhez.

Valószínűleg megbántottad, várj egy kicsit, magától fog jelentkezni. Ne hívogasd, hagyj neki egy kis időt, amíg feldolgozza a visszautasítást.

Ha pár napon belül nem jelentkezik, akkor kezdj aggódni.

2011. dec. 18. 16:07
 9/33 anonim ***** válasza:
66%
első válaszolóval nem értek egyet...persze hogy nem esett neki jól...szerintem majd lenyugszik..én is besértődnék ezen,pedig nem vagyok sértődős típus..senkinek nem esik jól ha vissza utasítják függetlenül attól hogy mióta vagytok együtt.
2011. dec. 18. 16:37
 10/33 tetris ***** válasza:
68%

Remélem, hogy nem fogod megbánni, hogy most elutasítottad. Az a helyzet, hogy az ember lányát nem szokták mindennap feleségül kérni. Nehogy aztán az legyen, hogy mire te akarnál férjhez menni, addigra már nem lesz aki megkérjen.

Talán mondd el neki, hogy te most nem "nemet" mondtál, csak azt kéred, hogy még egy kicsit várjatok.

2011. dec. 18. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!