Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánykérés miatt szakítás. Mit tehetek?
Szerintem meg nagyon megbantottad, hogy visszautasitottad. Teljesen a padlóra küldted.
Egy év nem kevés, viszont attól is függ, hogy hany évesek vagytok.
Talán csak a csalódottság miatt ilyen, elhiszem, hogy nem esett jól neki, viszont kár lenne tényleg igent mondani, ha bizonytalan vagy.
Próbálj meg vele beszélni, egyszer úgyis utol fogod érni valahogy, hátha megérti, hogy még neked ez korai.
Én 23, ő 25. És egyszer már beszélgettünk az esküvőről meg hasonló dolgokról, és mondtam is neki, hogy nálam diploma előtt ilyesmi szóba sem jöhet. És még nem diplomáztam, úgyhogy nem is értem, hogy ez most miért jött neki.
Ja és nekem az 1 év az kevés, hiszen még a mai napig tud meglepetést okozni olyan dolgokkal, amelyeket nem is tudtam óla, pl ez is.
25 évesen azért ne legyen ez akkora meglepetés.
Szeretne lehorgonyozni valaki mellett, családot alapítani.
Mi a párommal a 25öt már a gyerekvállalásra tűztük ki, addig van még pár évünk félrerakni, valami alapot lerakni ehhez.
Valószínűleg megbántottad, várj egy kicsit, magától fog jelentkezni. Ne hívogasd, hagyj neki egy kis időt, amíg feldolgozza a visszautasítást.
Ha pár napon belül nem jelentkezik, akkor kezdj aggódni.
Remélem, hogy nem fogod megbánni, hogy most elutasítottad. Az a helyzet, hogy az ember lányát nem szokták mindennap feleségül kérni. Nehogy aztán az legyen, hogy mire te akarnál férjhez menni, addigra már nem lesz aki megkérjen.
Talán mondd el neki, hogy te most nem "nemet" mondtál, csak azt kéred, hogy még egy kicsit várjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!