Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj h kikészülök ettől?
Szerintem ennek, most vess véget, mert ki tudja,hogy később mivel fog zsarolni, hogy maradj vele.
Nekem is ilyen volt az előző barátom, egy idő után a legjobb barátnőmre kezdett féltékeny lenni.
Nem engedett sehova, de ő elment a barátaival szórakozni.
Ha mégis nagy nehezen, eltudtam tőle kérezkedni, hogy had lehessek egy délután a barátnőmmel akkor vagy 3x felhívott, hogy mit csinálok, hol vagyok, biztos, hogy vele vagy.......
Amikor mondtam neki, hogy nem tud ő nekem lenni egy személyben mindenki, fel volt rajta háborodva.
Nem tudta megérteni, hogy a barátnőmmel és másokkal is kell beszélgetnem, nem csak vele.
Amikor mondtam neki, hogy vége (persze előtte adtam neki időt, hogy változzon, de nem lett semmi) akkor elkezdett fenyegetni azzal, hogy öngyilkos lesz, vagy elkezd kábítószerezni.
Na akkor mondtam azt, hogy az már nem az én ügyem, ezzel nem lehet megfogni.
Az utolsó hónapokban, azt éreztem mellette, hogy be akar zárni, el akar rejteni a világ elől, úgy akar maga mellett tartani, mint egy értékes tárgyat és ezt a tárgyat csak akkor mutatja meg másnak ha ezt ő úgy akarja.
Szakítottam vele.
Azóta van egy rendes, szeretni való megértő, TERET ADÓ, barátom.
Rajtad áll, hogy hogy döntesz :
boldogan leélni az életed más mellett, vagy
megfulladva, egy kalitkába zárva?
a 2. vagyok:
örülök, hogy így döntöttél, neked is, és talán neki is így lesz a legjobb.
nekem szintén a barátnőm nyitotta fel a szememet, hogy nem jó az a helyzet amiben vagyok, voltam.
ő tanácsolta, hogy szakítsak, persze bennem is megfogalmazódott már az a döntés, de ő kellett hozzá, hogy teljesen tisztán lássam a helyzetet és megtegyem amit meg kell tennem.
hihetetlen bűntudatom volt után vagy úgy fél évig, de végül is jól döntöttem, remélem a volt barátom tanult belőle, hogy nem kell így kezelni a másikat, de ha nem az az ő baja.
hidd el jobb lesz úgy mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!