Úgy érzem megcsal a feleségem. Telljesen kikészülök ettől a gondolattól, mit tehetnék?
Én az elmúlt időszakban eléggé elhagytam magam. Minden téren.
Ő nekiállt hasizmozni, elővette a régi, csinos ruháit, új frizurát csinált, Rejtélyes telefonok.
van egy fél éves kislányunk, tehát még gyed-en van. Én folyamatos műszakban dolgozom, tehát szabadieje bőven van.
Bevallom bűnömet, de megnéztem a telefonját és a böngésző előzményeket. Üres. Itt a baj. Soha nem törli ki.
rákérdeztem, azt mondja nincs senki.
Ha van egy féléves kislánya, annyi szabadideje azért nincs, mint te elképzeled...
Lehet, hogy csak arra törekszik, hogy szülés után ne hagyja el magát a külsejét illetően, az is lehet, hogy pont miattad, de ha gyanakszol, akkor ne kérdezz, hanem ültesd le, és beszélj vele.
Két naponta van egy több órás holtideje. Akkor a gyerek vagy anyámnál, vagy anyósomnál van.
Mondják, hogy rajtam jobban megjátszik a gyerek, mint rajta.
Neki sziát köszön a szomszéd gyerek, nekem csókolomot. Egykorúak vagyunk.
Szerintem csak elhagytad magad, és a kapcsolatotokat.
Egy kicsit felkéne pezsdíteni. Azért kezdett el csinosabban öltözködni a feleséged, hogy észrevedd őt. Udvarolgass neki, vagy legyetek együtt újra úgy, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!