Úgy érzem megcsal a feleségem. Telljesen kikészülök ettől a gondolattól, mit tehetnék?
Én az elmúlt időszakban eléggé elhagytam magam. Minden téren.
Ő nekiállt hasizmozni, elővette a régi, csinos ruháit, új frizurát csinált, Rejtélyes telefonok.
van egy fél éves kislányunk, tehát még gyed-en van. Én folyamatos műszakban dolgozom, tehát szabadieje bőven van.
Bevallom bűnömet, de megnéztem a telefonját és a böngésző előzményeket. Üres. Itt a baj. Soha nem törli ki.
rákérdeztem, azt mondja nincs senki.
Szia!
Én egy 32 hetes kismama vagyok és mióta terhes vagyok nem olyan a kapcsolatunk én is "elhanyagolom magam" mert készülök a babára!A feleséged lehet neked csinálja tetszeni akar mert elhiheted nekem is van kissebbségi komplexusom mikor kockahasat látok meg stb. Úgyhogy terhesség után én is rajta leszek hogy olyan legyek mint régen!Csak lehet azt szeretné hogy magadtól vedd észre!Szerintem nincs senkije
Azért mert a 11:09-es válaszoló mindig rosszul választott még ne temessük el szerintem ezt a házasságot...
Dicsérd a feleséged, bókolj neki, mint régen, szedd össze magad, diétázz (vagy ha napközben nem is, legalább este egyél salátát, könnyű ételeket) és minden este csinálj pár felülést. Azért ez egyáltalán nem megerőltető, nagyon sokan edzenek, diétáznak munka mellett, hogy formába hozzák magukat, de ha csak napi 5-10 percet csinálsz valamit, az is sokat jelenthet. Néhány hónap és nagyon jól fogod magad érezni a bőrödben. Próbálj közös programokat szervezni a feleségeddel, ha utazgatni nem is tudtok, attól még egy-egy filmet meg lehet nézni esténként, a lényeg, hogy együtt legyetek.
Nagyon ugyes a Feleseged!
En ugy erzem, hogy mivel meg a pici a kisbabatok, tehat a Nejed a szules utan akarja ujra megtalalni onmagat, s nem beszelve arrol, hogy TE mindig elfoglalt vagy, igy nem onmagadat hanyagoltad el, hanem Ot is!
Igy inkabb elkepzelheto az, hogy ujra tetszeni akar Neked, es ugy viselkedik, hogy feltekeny legy Ra, esetleg azt is elakarja erni, hogy ne hanyagold el onmagad tovabbra is, tehat valtoztass!
Ne a telefonjaba keresd a megoldast, hanem onmagadban! Emlekezz vissza arra, amikor meg dult a szerelem, s kezdjel el ujra udvarolni a Nejednek, talan hivd el szorakozni, szerezz Neki meglepeteseket stb.
Ekkor tudod megfigyelni azt, hogy hogyan fog reagalni erre, es akkor mar ellehet gondolkozni azon, hogy miert viselkedett igy a Nejed.
Esetleg lehetne kozos tornat is kitalalni, mint futas, kocogas, uszoda stb.
Talan egy hetvegere elutaztok, csak Ti kettesben. Addig valtoztass, mig van erre lehetoseged.
Sok sikert!
Ne panaszkodj, hanem cselekedj!
Elhagytad magad? Akkor máris megvan min kell változtatni.
Ha megcsal, kinek a hibája lesz? A tiéd. Azért mert már a feleséged, és már gyereketek is van, pont úgy meg kell hódítani őt minden nap, ahogy akkor, mikor megismerted.
Ha ő így ad magára, és törődik magával, akkor vegyél róla példát. Kifogás gondolom van dögivel, de ha nem változtatsz és megcsal vagy elhagy, ne őt hibáztasd. A házasság nem önfenntartó dolog, meg kell érte dolgozni.
Szia!
Látatlanban nagyon nehéz korrekt tanácsot adni. DE! Én is voltam hasonló cipőben, csak én, mint nő. A férjem is elhanyagolta magát és engem is, én azt hittem, hogy van valakije...2 év van a gyerkőceink között, az 50 kilós "cicából" 60 kilós anyuka lettem. És én is elkezdtem "adni magamra", csak azért, hogy felkeltsem a férjem, az imádott SZERELMEM érdeklődését. A vége az lett, hogy egy volt kolléga "rámrabolt" és elkezdte "fűzni az agyamat". Bevallom, jól esett az érdeklődése, hiszen otthon már semmit nem számítottam, mint nő. A férjem 7 hónapon keresztül hozzám sem ért....Miközben ő próbálta feldolgozni a szülés és a megváltozott élethelyzetet, a felelősséget - a családfenntartás feladatát, én végig azon agyaltam, hogy megcsal... A volt kolléga közben egyre jobban "nyomult", s bár ő is családos ember, mégis igyekezett bugyin belül kerülni - pedig én nem támogattam, biztattam. És én is inkább kitöröltem az üzeneteket,stb, pedig TÉNYLEG NEM ÉRDEKELT! És az én férjem is azon gondolkodott, hogy beújítottam egy szeretőt... Együtt kínlódtunk. illetve egymás mellett, amíg belépve az egyik postafiókomban egy e-mailt talált. Találkoztam volt kollégákkal, az ominózus fiatalember is közöttük volt, jól elbeszélgettem velük, szóba került, hogy menjek vissza dolgozni, hogy a volt kollégát előléptették és ő lenne a főnököm, stb., mire a srác másnap 56írt egy levelet, kb ezt. "Szia! Nagyon jól éreztem magam tegnap este. Jó volt veled lenni és szeretném, ha máskor is megismételnénk. ;) Fantasztikus nő, ember vagy, csodállak. Ha mégsem akarod, kérlek azt is jelezd és leszállok a témáról." A férjem már egy ideje nyomozott utánam, s mikor ezeket a sorokat olvasta, teljesen kész lett, feltételezte, hogy ez a bizonyítéka, hogy megcsaltam... Több átbeszélgetett éjszaka és nagy sírások után tisztáztuk a dolgokat és most jó.
Kommunikáció : szerintem ez megoldást hozhat nektek is. És olvassatok Balogh Béla könyveket!!!
Fél éves baba mellett 100% hogy szeretője az nincs!
Viszont sok dolga a gyerekkel,a háztartással,és azzal hogy tudjon rendesen pihenni azzal van!!!
11:19
Nézd,én is azon drukkolok,hogy ne menjen tönkre a házasságuk,nem azt mondtam,hogy el kell temetni.nem lehúzni akartam a kérdezőt,nekem ezek a tapasztalataim,nagyrészt és nemcsak önmagam választásaira vonatkozóan,hanem mások példájából is okulva.
Szia! Nekem 14 hónapos a kislányom. A férjem már hónapok óta az idegeimre megy, mert beképzelte magának, hogy van valakim, megcsalom!
Nekem elhiheted, hogy nem egyszerű egy babával és egy háztartással! Légy jó és hallgass rám! Ne fesd az ördögöt a falra! Nekem eszembe nincs pasizni, megmondom őszintén, ha akad 2 szabad percem internetezek kicsit, vagy felhívom a barátnőmet. Sajnos nem fenékig tejfel egy kismama élete, csak a párjaink hiszik, hogy nekünk milyen jó, nincs semmi gondunk! Hát nem így van!
Én már fontolgatom a következő lépést, mert a hónapok alatt teljesen felőrölt a féltékenységével. Szeretem nagyon, de nem akarok tönkre menni miatta.
Beszélgessetek kicsit többet, lepd meg 1-1 aprósággal. Nincs neki senkije!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!