Úgy érzem kikészülök, kihez forduljak?
Nagyon sajnállak. Ha egyetemre mész, nem tudsz a koliban maradni? Nem muszáj hazamenned, esetleg hétvégére elhívhatod a tesódat is. Elhiszem, hogy nagyon nehéz. Nálunk csak apukám csinálja ezt, semmi sem jó amit teszek, és folyton érezteti velem, hogy semmire sem vagyok jó. Az egyetemről sem lehet mesélni neki, mert szerinte az is zéró, pedig jelen esetben a jogról beszélünk, a legjobb mondott bpi jogi egyetemen...Emellett még 2 szakot csinálok, és 1x nem hallottam tóle, hogy ügyes vagy kislányom. Teljesen megértelek. Próbáld meg, tudom, hogy nehéz, de arra törekedj, hogy MAGADnak bizonyíts! Ez előre fog vinni. Ne apudnak, anyudnak, hanem MAGADnak. És ne tőrödj vele akármit is mond. Lehet, hogy csak irigy, hogy Te egyetemre fogsz járni, ő pedig esetleg nem járt. Légy erős, szedd össze magad és mutasd meg, hogy nincs igazuk!!!!!
Szorítok Neked!
23/L
Én már elkerültem otthonról,nálunk is hasonló volt a szitu,bár velem dicsekedni nem tudtak ...
Most az a helyzet,h mióta eljöttem pár éve,már a telefoncsörrenéstől is ökölbe szorul a kezem,de még mindig jobb,mintha otthon laknék..
Azért csak tanulj szorgalmasan,és egyetem után húzz el minél messzebbre.Keress majd állást,esetleg egyetem mellett diákmunka,vagy nyári szünetben és kezdj el előre félretenni pénzt,hogy legyen hova indulnod diploma után.Kitartást kívánok!!!!!
Próbálkozz meg összehozni egy nagyon jó ösztöndíjat a következő félévre. Nem tudom, mennyit lehet ott kapni, de ha tényleg nagyon jól tanulsz, valószínűleg elég lesz arra, hogy odaköltözhess egy csapat más emberhez egy albérletbe, és legyen mit enned minden hónapban. Ha mégsem sikerülne az ösztöndíj, próbálj szerezni valami diákmunkát egyetem mellett. Heti 2-3 nap munkával már meg lehet élni valahogy, olcsó albérletben, több ember mellett, spórolva a kajával.
Nézd végig a pesti albérlet hirdetéseket, diákmunka lehetőségeket, számold ki, hogy tudnád eltartani magad... UTOLSÓ esetben diákhitel, ha nagyon nem bírod a szüleiddel.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!