Úgy érzem megcsal a feleségem. Telljesen kikészülök ettől a gondolattól, mit tehetnék?
Én az elmúlt időszakban eléggé elhagytam magam. Minden téren.
Ő nekiállt hasizmozni, elővette a régi, csinos ruháit, új frizurát csinált, Rejtélyes telefonok.
van egy fél éves kislányunk, tehát még gyed-en van. Én folyamatos műszakban dolgozom, tehát szabadieje bőven van.
Bevallom bűnömet, de megnéztem a telefonját és a böngésző előzményeket. Üres. Itt a baj. Soha nem törli ki.
rákérdeztem, azt mondja nincs senki.
Meglehet,hogy tényleg csak csinos akar lenni a feleséged.
DE én ismerek olyan családot,ahol minden így kezdődött , most az a helyzet,h a feleség otthagyta a férjét és elköltözött a gyerekekkel a mostani pasijához.
Hozzáteszem nem biztos,hogy a feleséged megcsal azok alapján amit leírtál. Viszont mindenképp tudd meg,hogy mi a helyzet,így legalább te is gyugodtabb lennél főleg ha kiderülne tényleg nincs senkije csak te vagy neki!
OFF
"Nézd,én is azon drukkolok,hogy ne menjen tönkre a házasságuk,nem azt mondtam,hogy el kell temetni.nem lehúzni akartam a kérdezőt,nekem ezek a tapasztalataim"
Így már érthető és elnézést ha félreérthető "hangnemet" használtam, sajnálom, hogy ennyire rossz tapasztalataid voltak.
11:19
Lehet, hogy nem leszek népszerű, de mint nő, és kisgyerekes anya, én mást gondolok...
Szóval én nem beszélgetnék vele. Legalábbis nem szavakkal. Egész egyszerűen ugyanazt csinálnám, amit ő. Elkezdenék nagyon adni magamra. Jókedvű és kedves lennék. Mosolygós. Szerintem ettől majd elkezd gondolkodni...
És ő hiszi azt, hogy neked van valakid, és ő fog nagyon akarni téged. Mert az ember már csak ilyen...:-)
Hát igen, kicsi a valószínűsége hogy szeretője van. Az alaptalan féltékenykedés és kutakodás pedig teljesen tönkretenne így egy jó kapcsolatot.
De azért nincs minden kisbabás nő feje fölött glória. Nekem világ éltemben volt szeretőm. Nem tervezett várandósságom harmadik-negyedik hónapjában hagytunk fel a szeretkezésekkel vele (a párommal csak sokkal később), de végig találkozgattunk, szülés után is. A babácskámmal sétálgattunk a parkban, beültünk valahova ebédelni, ilyesmi. Kilenc hónapos volt a babám, amikor újra lefeküdtünk, addig lélekben is túlságosan lekötött a friss anyaság. Később annak rendje s módja szerint le is buktam, szét is mentünk, másfél éves múlt akkor a pöttöm.
Amúgy ha teljesen üres az sms-tára meg a postafiókja, az még nem jelent semmit. Hiszen az ember egy csomó más smst és emailt kap, minek törölné ki mindet csupán néhány gyanús üzenet miatt? Valószínüleg inkább csak elege lett hogy tele van fölösleges "szeméttel" a postafiókja, vagy ilyesmi. Annak meg, hogy ad magára, inkább örülnöd kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!