Anyám egy rendetlen, lusta disznó. Kikészülök tőle?
Figyelt kérdés
Egy hétre elutazott külföldre. Aznap takarítottam kb. 7 órán keresztül, akkora mocsok és rendetlenség volt a házban (na nem nekem köszönhetően).
Egy héten keresztül rend volt, tisztaság. Tegnap hazajött és mintha egy házibulit szerveztem volna, akkora felfordulás lett. A csomagjait letette a nappali közepébe és a dohányzóasztalra, a konyhában ezernyi koszos edény lett, mindenhol morzsa és kajamaradékok. Egyszerűen már nem bírom idegileg. Mit csináljak vele?
Költözz el - az ö lakása, ott azt csinál, amit akar.
2011. szept. 7. 13:59
2/18 anonim válasza:
Költözz el.
2011. szept. 7. 13:59
3/18 anonim válasza:
Hogy beszélsz anyádról kisfiam?
2011. szept. 7. 14:01
4/18 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Sokáig minden hétvégén hazajártam takarítani, hogy ne égjen egyikünk sem a faluban. Aztán újra és újra kosz. Most már apám nyugdíjas, de valahogy sosem kerül seprű v. porszívó a kezébe. Azt reméltem, hogy legalább nyugdíjas korukban fognak annyira unatkozni.
2011. szept. 7. 14:04
5/18 anonim válasza:
Húúú abszolút meg tudlak érteni! Én is hasonló cipőben járok a bérlőtársunk miatt. (Akinek már egyébként nem is kellene itt pecóznia, csak még állítólag vannak munkálatok a másik lakásban, ahova innen költözne....)
Nagyon nehezen tolerálom a mocskot és a trehányságot, attól tartok, hamarosan kitálalok... :(
Egyébként milyen korú vagy?
2011. szept. 7. 14:05
6/18 anonim válasza:
Kedves 14:01-es! Tény, hogy nem a megfelelő szavakat használta a kérdező, de azt is kérdezhetnénk, hogy, hogy teheti ki szégyennek valaki a saját gyerekét?
2011. szept. 7. 14:06
7/18 anonim válasza:
Ha valaki hazajön egy fárasztó utazásból, akkor az az első dolga, hogy nekiáll elpakolni, és takarítani? Ne legyünk már ilyen képmutatók. A kislány rendmániás, és ezt megpróbálja ráerőltetni az anyjára. Ha nem tetszik, akkor takarítson ki, de ne vegye a szájára azt, aki eltartja és felnevelte! Ehhez semmi joga nincsen.
2011. szept. 7. 14:17
8/18 anonim válasza:
Ezt én is baromira utálom... Minden áldott nap összerakodok elmosogatok, felmosok stb. Aztán anyu délután hazajön és ahová a bomba ba*ott be esküszöm...megőrülök tőle. Az ok lenne, ha Ő összetakarítana és utána barmolná szét, mert az az övé...de másnak a munkáját ne csessze már el...
2011. szept. 7. 14:18
9/18 anonim válasza:
.....nnnna van tippem, hogy ki érzi itt magát lepontozógépnek..... Vele se laknék együtt, ha már ennyire rühelli a rendet és a tisztaságot....
2011. szept. 7. 14:24
10/18 anonim válasza:
"Ha valaki hazajön egy fárasztó utazásból, akkor az az első dolga, hogy nekiáll elpakolni, és takarítani?"
Igen! Bármily meglepő is. HA nem este 9kor ér haza, bőven van ideje hogy legalább a használt ruhákat a ruhatárolóba dobja és a bőröndöt vagy a táskát eltegye. Kb. fé órás "munka".
Kérdező!
Evvan, mást nem tudok írni. Ő mégiscsak az anyukád, neki kellene példát mutatnia.
Egyszer majd elköltözöl, és onnantól nem fog ez számítani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.