Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám egy rendetlen, lusta...

Anyám egy rendetlen, lusta disznó. Kikészülök tőle?

Figyelt kérdés

Egy hétre elutazott külföldre. Aznap takarítottam kb. 7 órán keresztül, akkora mocsok és rendetlenség volt a házban (na nem nekem köszönhetően).

Egy héten keresztül rend volt, tisztaság. Tegnap hazajött és mintha egy házibulit szerveztem volna, akkora felfordulás lett. A csomagjait letette a nappali közepébe és a dohányzóasztalra, a konyhában ezernyi koszos edény lett, mindenhol morzsa és kajamaradékok. Egyszerűen már nem bírom idegileg. Mit csináljak vele?

2011. szept. 7. 13:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Azért a rendetlenség nem az anyuka hazaérkeztekor kezdődött el.

Már jóval az előtt is fent állt.

2011. szept. 7. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

A baj ott van hogy a mai nők, anyukák elfelejtették mi a dolguk és a kötelességük,elsősorban gyereket nevelni,háztartást vezetni,dolgozni,rendet tartani,példát mutatni.

A mai anyukák nadrágot hordanak karierrt épitgtnek r>banckodnak nyaralgatnak szórakoznak,lustulnak,a ház meg szalad és a 12 14 16 17 éves gyerekek takaritanak,nevelik a kistesóikat.Szánalmas.Régen ha egy nő nem tartott rendet maga köröl meg kapta ami jár neki,ma meg emancipunciskodás van,szánalom.És lehet lepontozni,én is nő vagyok,de nem tűröm a rendetlenséget a koszt,nem lakom hangyákkal,és nem szülök mini csdelédeket,nem a férjemen élősködök,mint sok nő társam.

2011. szept. 7. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: nem akarom védeni a kérdezőt, de az én fiam is olyan volt, hogy 5 perc alatt képes volt akkora rendetlenséget csinálni, mintha a hurrikán vonult volna át a lakáson :)
2011. szept. 7. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, ma 14:32-nek szólt
2011. szept. 7. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Szegénykém, menekülj... Az én nagymamám is így kezdte, most öregkorára egy szemétdombon (szó szerint) él, és csótányok a lakótársai. Ha valaki kitakarít nála, az sem tart pár napnál tovább. Félő, hogy megváltoztatni nem tudod, úgyhogy én a helyedben arra törekednék, hogy minél hamarabb tőle függetlenül élhessek.
2011. szept. 7. 14:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem apám ilyen. 12 órás műszakban dolgozom nappal és éjszaka. Legtöbbször főleg nappali munka után hulla fáradtan dőlök be a lakásba, és akkor veszem észre hogy nagy csatatér van a konyhába és a nappaliban is. Amikor 2 hétre befeküdt a kórházba addig érdekes módon rend tudott maradni a házba, de amint hazajött eltelt 2-3 nap és már is pusztulás fogadott. Takarítani is csak akkor van időm ha szabadnapos vagyok, és ugye maszekolni is elszoktam járni. Apám az nagyon jól főz ami csoda, de a disznó ól azért ott van a konyhába. Én hiába mondok neki valamit ő nagy ívben letolja a dolgot. Az ő szobáját persze rendben tudja tartani. Most nagy nehezen sok fárasztó pofázás után végre felfogta hogy neki kell a házimunkát elvégeznie akkor amikor én melózok hogy kaját tudjak neki adni, elköltözni nem akarok innen mert ahova tudok menni az messze van a munkahelyemtől a céges busz már nem jár arra, szóval itt kell maradnom.
2011. szept. 7. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

semmit. tűröd, amíg el nem költözöl. tisztaság és rendmániás vagyok, a családom pedig olyan 'normális', illetve állítólag, mert én baromira koszosnak látok mindent és napi szinten kiakadok :D ha elköltözöl (és egyedül élsz), onnantól úgy marad minden, ahogy te magad hagytad. én is erre várok, nyugi :D

17/L

2011. szept. 7. 15:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

nálunk meg mama nyarvog, ha jön a karácsony, hogy de kár!!!, hogy sütit kell csinálnia (pedig fitt, mint egy szupernagyi)nagy kínszenvedéssel csinál bármit

és elláttatja magát amikor össze jön a család, mint egy gyerek. de ha unatkozik, meg ilyen kijelentések :"foglalkozz már velem"

én utálom.borzasztó!!!!

2011. szept. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!