Teljesen kikészülök ettől, miért csinálja és hogyan tudnám leszoktatni?
Elég sok tetem van még,nagyon keveset kell neki pótolnom,sőt van olyan amikor nem is kell.Ezért sajnálnám abbahagyni a szoptatást,de ezt nem bírom sokáig :(
Volt idő amikor fejtem,de attól nagyon fájt a mellem.
Először szopizik rendesen, és aztán kezd el rágcsálni, vagy végig rágja?
Mert ha a szopi közben kezdi, akkor vedd le a ciciről, picit tedd a válladra, és rakd át a másik cicire. Aztán ha ott is kezdi, akkor vissza az első cicire. Nekem a 2 hónaposom rángatta állandóan, fájni nem fájt, csak idegesített. Mostmár nem csinálja, mert "fél", hogy elveszem és nem kapja vissza. :D
Ma már 2 szopinál az elejénél is csinálja :(Elővettem a bimbóvédőt ismét de nem bírja szívni azt is rágja de annyira,hogy érzem.
Lefejni csak 40ml tudtam,pedig 120-at szopizott eddig.Érzem,hogy van a mellemben tej,de nem bírom kifejni.:(
Annyira kétségbe vagyok esve!
Próbáltam hangosan sziszegni,de nagyon megijedt mindig,sírni kezdett.Nem tudok vele mit csinálni.
Utolsó vagyok.
Nekem is akkor csinálja, mikor már nem olyan intenzitással jön a tej, ahogy ő szeretné.
Na akkor átteszem a másik cicire.
Ha már te sem tudod lefejni, akkor már nincs elég tejcsi benne, vagy ki kell masszírozni. Nekem sajnos már tápival kik kell egészíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!