Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől most tényleg nem vagyok nő?

Ettől most tényleg nem vagyok nő?

Figyelt kérdés
Sok ismerőstől megkapom ezt, mert nem életcélom a családalapítás, esküvő, sőt. A karrierem érdekel, bár még egyetemre járok, pontos elképzeléseim vannak. Nekem az jelenti a boldogságot, nem egy kisbaba vagy egy férj, akinek mindennap főzök. Persze nem vagyok ellenére, ha van egy társam, de nálam a családalapítás nem játszik és olyannal lennék együtt aki ezt el is fogadja, sőt összeköltözni sem akarom. Független nőként szeretnék élni egy szép karrierrel. Ha pasi lennék fel sem tűnne ez az embereknek, így meg mindenki azzal cseszeget, hogy megbánom, stb. Miért fáj ez másoknak? Nekem is fura, ha valakinek csak és kizárólag a családjának él, mégsem kezdem el szidni. Nem élhetünk olyan életet amilyet akarunk?
2011. nov. 24. 15:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Aki egyetemre jár, az nem hiszem, hogy feltesz ilyen kérdést :D
2011. nov. 24. 15:33
 2/15 anonim ***** válasza:
27%

te raksz fel mindig ilyen kérdést?

tudod mit egy senki leszel gyerek nélkül, igaza van, anyádnak, a nagyidnak a barátnődnek a barátodnak és mindenkinek aki ezt mondja

2011. nov. 24. 15:36
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem értem az ilyen kérdéseket.Ez manapság már elfogadott,sőt inkább már azokat szólják meg,akik fiatalon szeretnének férjhez menni és családra vágynak. Én is hasonlóan vélekedek,mint Te,de nekem még soha senki "nem szólt be" emiatt.Nem tettek rám rossz megjegyzést,nem akadékoskodtak.Megkérdezik:mikor akarsz gyereket? Válasz :nem szeretnék. És ennyi,nem feszegetik tovább.
2011. nov. 24. 15:36
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Ne hidd, hogyha pasi lennél, akkor nem macerálnának, sőt akkor egyenesen gyanús lennél, hogy bu.. vagy, legalábbis ezt mondják azokról, akik nem nősülnek és nincs gyerekük úgy 25-30 körül. Az emberek márcsak ilyenek, nem szeretik ha valaki nem falkaszellem, de hogy mi közük hozzá, azt én sem értem, talán nincs más témájuk. Tudom mennyire idegesítő, még csak azt sem mondhatom, hogy ne foglalkozz vele, hiszen a mások állandóan ezzel foglalkoznak.
2011. nov. 24. 15:37
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Még annyit, hogy aki nem vágyik gyermekre, annak nem is szabad szülni, hiszen nem lenne jó sem neki, sem a gyereknek. Van ilyen is, attól még ő is nő, de neki nem ez a sorsfeladata.
2011. nov. 24. 15:42
 6/15 anonim ***** válasza:
47%

Egyáltalán nem baj!Ha te ettől leszel/vagy boldog,akkor csináld így.A te életed!

De(és nem leszólni akarlak):

-fiatal vagy és most még így gondolod,ez még változhat

-egy gyerek ajándék és hihetetlen boldogság amint látod,hogy fejlődik,mosolyog rád,bújik hozzád,stb.

-jó a függetlenség és a szabadság,de egyszer(ha szerencséd van)megöregszel és jó lenne ha valaki rád nyitná az ajtót majd és nem lennél magányos

-fontos a pénz és a karrier,de nem minden;hiába ha nincs kivel megosztanod és a sírba úgysem viszik utánad a pénzedet

Ez csak a véleményem volt és nem kívánom megváltoztatni a tiedet!Kívánom hogy légy boldog és úgy alakuljon a jövőd,ahogy te szeretnéd!Mással meg nem kell foglalkozni!

2011. nov. 24. 15:44
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
Még fiatal vagy, ebben a korban sokan gondolják így. Aztán úgyis meggondolod majd magad, nehogy azt hidd, hogy a nagy karriered le fog kötni egész életedben. Beleúnsz abba is, ha nincs semmi más. Csak nehogy késő legyen majd 40 évesen észbekapni, mert a 40-es, 50-es pasik vagy foglaltak vagy selejtesek lesznek, vagy fiatalabb nőt akarnak majd.
2011. nov. 24. 15:54
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem van középút is. Egyébként nem baj, csak én olyan szomorúnak látom az ilyen karrierista nőket idős emberként. De ez a te életed és ha nem találkozol a nagy szerelemmel, aki miatt családot szeretnél, az a te döntésed.
2011. nov. 24. 15:56
 9/15 anonim ***** válasza:
24%

Ne pontozz le kérlek, a véleményem miatt.

Igen, szerintem nem teljes értékű nők és férfiak azok, akiknek nincs gyermekük. A biológiai életcélunk az, hogy továbbadjuk a génjeinket. Ha nem sikerül, az kudarc. Szerintem ne lődd le ilyen hamar ezt a kérdést, úgy nézem a kérdésedről, hogy elég fiatal vagy, a te életkorodban nem gáz, ha valaki úgy érzi, az anyaság nem fér az életébe. Ha 35-40 lennél, és így gondolkodnál, akkor lenne gáz. Hidd el, ismerek több olyan nőt, aki nem vállalt gyereket, és már nem is teheti meg, és mindegyik visszaforgatná az idő kerekét...

2011. nov. 24. 16:06
 10/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem aki szerint ettől kevesebb vagy, az egy szánalmas emberi lény, és nem lenne szabad hagyni, hogy gyereket neveljen ilyen "értékekkel".
2011. nov. 24. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!