Ettől most tényleg nem vagyok nő?
te raksz fel mindig ilyen kérdést?
tudod mit egy senki leszel gyerek nélkül, igaza van, anyádnak, a nagyidnak a barátnődnek a barátodnak és mindenkinek aki ezt mondja
Egyáltalán nem baj!Ha te ettől leszel/vagy boldog,akkor csináld így.A te életed!
De(és nem leszólni akarlak):
-fiatal vagy és most még így gondolod,ez még változhat
-egy gyerek ajándék és hihetetlen boldogság amint látod,hogy fejlődik,mosolyog rád,bújik hozzád,stb.
-jó a függetlenség és a szabadság,de egyszer(ha szerencséd van)megöregszel és jó lenne ha valaki rád nyitná az ajtót majd és nem lennél magányos
-fontos a pénz és a karrier,de nem minden;hiába ha nincs kivel megosztanod és a sírba úgysem viszik utánad a pénzedet
Ez csak a véleményem volt és nem kívánom megváltoztatni a tiedet!Kívánom hogy légy boldog és úgy alakuljon a jövőd,ahogy te szeretnéd!Mással meg nem kell foglalkozni!
Ne pontozz le kérlek, a véleményem miatt.
Igen, szerintem nem teljes értékű nők és férfiak azok, akiknek nincs gyermekük. A biológiai életcélunk az, hogy továbbadjuk a génjeinket. Ha nem sikerül, az kudarc. Szerintem ne lődd le ilyen hamar ezt a kérdést, úgy nézem a kérdésedről, hogy elég fiatal vagy, a te életkorodban nem gáz, ha valaki úgy érzi, az anyaság nem fér az életébe. Ha 35-40 lennél, és így gondolkodnál, akkor lenne gáz. Hidd el, ismerek több olyan nőt, aki nem vállalt gyereket, és már nem is teheti meg, és mindegyik visszaforgatná az idő kerekét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!