Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira undorodom ettől a...

Annyira undorodom ettől a dologtól. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok,párkapcsolatban élek már 4 éve. Szeretem a páromat nagyon,de most,hogy elmúlt az a bizonyos "rózsaszín köd" más férfiakra is gondolok. Nincs konkrét férfi,aki tetszene,de néha mikor meglátok egy jó pasit,máris továbbgondolom,hogy milyen lenne vele. Annyira rossz érzés,pedig az eszem azt mondja,hogy a jelenlegi párommal kell maradnom. Soha nem csalnám meg,nem tudnám megtenni. Tényleg nagyon jól megvagyunk,mindenem megvan mellette (itt nem kell luxusra gondolni),minden idilli lenne. Szerintetek el fog múlni,hogy más férfiakra gondolok? Más is volt/van ezzel így?
2011. aug. 21. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Erre szokták mondani, hogy nem baj, ha az étvágyad máshonnan származik, amíg otthon laksz jól :).
2011. aug. 21. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki arra gondol, amire akar, és te se fogadtál vakságot.

Semmi bűnös dolgot nem követsz el, mert egy jó pasiról eszedbe jut a szex is, ne aggódj, a párodnak se a mosogatás jut eszébe egy jó popsiról. :D

Ezzel nem csalod meg.

Annyit jelent, hogy nem lettél leszbikus.

2011. aug. 21. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Ha ilyesmire gondolsz, jobb ha most otthagyod a barátodat. Ez úgyis bekövetkezik előbb-utóbb, akkor meg minek áltatod magad? 22 évesen ez nem lehet egy életreszóló kapcsolat. A barátod megérdemelné az őszinte bánásmódot. De te úgyis a kegyes hazugságot választod majd, ez nem kétséges.
2011. aug. 21. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

"mindenem megvan mellette (itt nem kell luxusra gondolni)"

Én ugy latom, hogy semmid nincs meg mellette. Igenis luxust kell jelentsen egy kapcsolat, olyan erzelmi és szellemi luxust, amivel mindennap feltoltekezel. Ez megvan?...

És nem, nem monogam az ember, evvel amiota az eszemet tudom, tisztaban vagyok, mert mar 2 eves koromra nem csak egyvalaki tetszett...:) De az furcsa, hoyg 22 evesen merul fel valakiben eloszor, hogy nem csak egyvalaki kell neki, es eddigre még nincs fix allaspontja a jelenseggel kapcsolatban...

35L

2011. aug. 21. 22:22
 5/8 anonim válasza:
a férfiak is ugyanúgy tovább képzelik a dolgot ha egy csinos csaj megy el mellettük még akkor is ha éppen vele sétálsz.nincs ezzel gond amíg a fejedben történik.amúgy meg konkrétan nincs sok különbség a férfiak között egyik jobbról kezd neki a másik meg balról úgyhogy egy jó kapcsolatot nem éri meg kockáztatni,ha szereted!?
2011. aug. 21. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is vagyok így ezzel mint amit írsz. 4 éve együtt, 23 vagyok. Szerintem, ha mellette mindened meg van. jól érzitek magatokat együtt, meg tudtok mindent beszélni és szereted akkor nem kell ilyeneken aggódnod. Mindenki! előbb vagy utóbb így van ezzel, mikor el száll a rózsaszín köd és át vált a dolog szeretetté. Ha minden ilyen alkalommal tovább állnánk csak mert mások is tetszenek...hát....
2011. aug. 21. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha elmúlik a rózsaszín köd, akkor az ember természetes, hogy néha-néha észrevesz másokat is, esetleg beindul a fantáziája, de nálad úgy tűnik, hogy ez elég gyakran megesik, ami már nem okés. Én is voltam így egy korábbi kapcsolatomban, egy idő után folyamatosan másokról fantáziáltam, persze sose csaltam meg, de ez is elég nyomasztó volt. Nekem rá kellett jönnöm, hogy akármennyire szeretem még mint embert, már nem tudok mellette maradni.
2011. aug. 22. 11:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Na ebben különböznek a nők a férfiaktól: még gondolatban sem szeretik megcsalni a másikat. Megsúgom, hogy a párod folyamatosan csal téged gondolatban, még akkor is ha imád, minden nap más nőt vetkőztet le a szemével, a neten más nők testét bámulja - és még csak lelkiismeretfurdalása sincs emiatt.

Ők valahogy érzelmek nélkül is képesek erre, talán azért is tudják tiszta szívvel mondani: téged szeretlek, miközben 5 perce még épp azon agyaltak, milyen lehet a legjobb barátnőd ruha nélkül.

Mi nők nem tudjuk ezt érzelmek nélkül csinálni, ha már más jár a fejünkben, valószínű tényleg nem vagyunk 100%-ig boldogok a társunk mellett, ha megkívánunk mást, megcsalásként éljük meg, jön a lelkifurdalás...Egy nőnél az ilyesmi intő jel, míg a férfinél viszonylag természetes dolog.

Nekem 2 év után volt ilyen időszakom, pár hónapig nagyon intenzíven kívántam valaki mást, de az csak amiatt volt, mert párkapcsolati krízisen mentünk át és a párom nagyon elhanyagolt. Végül kimondtam, hogy ha ez így megy tovább, én befejezem vele és azóta minden más, rendbejött a kapcsolatunk, számomra újra ő az egyetlen férfi. 4. év szintén. De hozzá kell tennem, én tudom, hogy ő napi szinten megcsal engem gondolatban, egyszerűen azért mert férfi. Én csak azért nem teszem ezt, mert akkor én már nem is tudnék boldog lenni. Én így vagyok boldog, ha csak egy férfit szeretek.

2011. aug. 23. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!