Anyám folyton belekajál kanállal a befőttesüvegbe, lekvárba, konzervbe, stb. ahelyett, hogy kiszedné magának. Egy tányérra. Nagyon undorodom ettől, és hiába magyarázom neki. Szerintetek mit tegyek?
Ez már odáig fajul, hogy a fóliás csomagolású sajtkrémet is bekapja, lenyalja... tudja, hogy utálom, és amikor meglátja hogy ott jövök, mintha a keyérre kenné, de ha elfordulok... szóval hülyének néz. :(
Ha normálisan vagy kevésbé normálisan mondom neki, akkor megsértődik, és elvonul, nem hallgat meg. Már ott tartok, hogy egy kajából sem eszek, amiből ő, mert tudom, hogy úgyis ezt csinálja, ha nem látom. Persze veszek magamnak kaját, de olykor szerintem abba is belenyammog. :(
Az a legnagyobb gondom, hogy nem ad se magára se a isztaság(á)ra. :(
Az ilyen szituációkban mondta mindig anyukám nekem: "Ez az én házam, itt én hozom a szabályokat".
Elköltöztem.
Mikor jött először meglátogatni és valamit kifogásolt, közöltem vele: "Ez meg az én házam, itt én hozom a szabályokat." Nem szólt egy szót sem.
Ha tudom, hogy más nem eszik abból a savanyúságból, csak én, én is beleeszek. Konzerv úgyis elfogy egy evésre, nem mindegy, hogy beleeszik-e?
Nem akarlak elkeseríteni, de főzés közben aki főz, az tuti többször belekóstol a kajába és nem hiszem, hogy minden alkalommal új kanalat vesz elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!