Ettől most tényleg nem vagyok nő?
Figyelt kérdés
Sok ismerőstől megkapom ezt, mert nem életcélom a családalapítás, esküvő, sőt. A karrierem érdekel, bár még egyetemre járok, pontos elképzeléseim vannak. Nekem az jelenti a boldogságot, nem egy kisbaba vagy egy férj, akinek mindennap főzök. Persze nem vagyok ellenére, ha van egy társam, de nálam a családalapítás nem játszik és olyannal lennék együtt aki ezt el is fogadja, sőt összeköltözni sem akarom. Független nőként szeretnék élni egy szép karrierrel. Ha pasi lennék fel sem tűnne ez az embereknek, így meg mindenki azzal cseszeget, hogy megbánom, stb. Miért fáj ez másoknak? Nekem is fura, ha valakinek csak és kizárólag a családjának él, mégsem kezdem el szidni. Nem élhetünk olyan életet amilyet akarunk?2011. nov. 24. 15:29
11/15 anonim válasza:
És akinek a saját gyereke nem akar gyereket vállalni? Akkor megmondja neki, hogy "gyerekem, te nem érsz annyit, mint mások"?
12/15 anonim válasza:
Ha tényleg még egyetemista vagy,akkor "ott a tojáshéj"a fenekeden,ahhoz hogy kijelentsd hogy nem akarsz férjet/babát,és nem akarsz minden nap főzni.
Teljesen normális,hogy fiatalon van aki ezt gondolja.Sokáig én is azt mondtam hogy én sosem akarok gyereket,nem szeretem őket.A házasságról is hasonlóképp gondolkodtam mint te.Azt gondoltam nem fontos,az csak egy papír.
Teltek-múltak az évek,és egyre erősebb vágyat érzek mind a kettő után.Nem feltétlenül lesz ez az érzés nálad is erősebb az évek haladtával,de fiatal vagy és érthető hogy most ezt így gondolod.Majd alakul ez még :) addig meg tanulj,dolgozz építsd a karriered,teremtsd meg az egzisztenciádat...
13/15 anonim válasza:
A nőnek nem kell karrier. Az a dolga hogy főzzön, mosson, takarítson és gyerekeket neveljen. Persze ritkán lehetnek kivételes esetek.
15/15 anonim válasza:
természetesen ugyanolyan nő vagy mint aki családot szeretne, csak te karrierista. mindenesetre én nem szeretnék karrierista párt magam mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!