Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj h kikészülök ettől?
Figyelt kérdés
van egy barátom,együtt éltünk majdnem fél évig.ő folyton korlátozni akart,nem akarta h eljárjak konditerembe, vagy barátokkal(ha pasi is volt köztük) találkozzak.amúgy is sok volt a baj,így egy hete hazaköltöztem anyukámhoz.elmondtam neki h betelt a pohár, úgy érzem üres vagyok,elvett belőlem minden érzést,fel kell töltődnöm, neki meg meg kell változnia.teljesen kibukott,azóta minden nap szinte kiköveteli hogy mondjam neki h hozzá akarok menni feleségül,hogy ő a mindenem.februárban el akar jegyezni.de én meg mondtam neki h először neki kell bizonyítani h megváltozott,de ő meg azzal jön nekem h miért nem bátorítom,miért nem mondom neki h szeretem.2011. dec. 17. 20:56
11/13 A kérdező kommentje:
igen együtt éltünk fél évig,aztán én hazaköltöztem,de nem szakítottam vele.reméltem ez a változás felnyitja a szemét és megváltozik.és arra irányul a kérdés h megtudjam mások véleményét,nem értem ezt miért ilyen nehéz felfogni:D
2. :én is bízok benne.nekem biztos hogy jobb lesz nélküle,bár én is érzem a bűntudatot.de nem adhatom fel a saját boldogságom azért h ő boldog legyen.és ki tudja, amennyire önző lehet ő unna rám és tenne ki pár év múlva, akkor meg aztán vakarhatnám a fejem...
2011. dec. 17. 21:55
12/13 A kérdező kommentje:
ezt most csak azért írom le hátha valaki olvassa aki szintén ilyen kapcsolatban van.szóval addig amíg ezek a gondok csak a saját fejemben kavarogtak addig még magamat hibáztattam,de miután elmondtam másnak,anyunak,barátnőmnek, hangosan kimondtam h miket csinál, csinált,akkor tudatosult bennem h ez mennyire nem normális.nem is értem hogy hihettem h ez természetes,vagy hogy ez nem olyan nagy baj ha ilyen,mert emellett meg rendes, kedves jólnevelt...addig amíg minden úgy van ahogy ő akarja..köszi minden kedves értelmes válaszadónak,sokat segítettetek.most már nem fogom magam hibásnak érezni.
2011. dec. 17. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!