Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánykérés miatt szakítás. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Barátommal egy éve vagyunk együtt, tegnap este megkérte a kezem. Nemet mondtam rá több okból is (fiatalok vagyunk, nem sok ideje vagyunk együtt stb.), erre most valószínű, hogy szakít velem. Illetve hát nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de akárhányszor hívom kinyomja, és a legjobb barátja is azt mondta, hogy nem biztos, hogy megbocsát nekem. Mit javasoltok?2011. dec. 18. 15:44
31/33 A kérdező kommentje:
én is remélem :) meg amúgy örülnék is neki, csak most nem volt egy optimális időpont egyikünk részéről sem. de azért mondtam neki, hogy örülök, hogy ő már gondolkodott ilyesmin.
2011. dec. 19. 18:03
32/33 anonim válasza:
Teljesen jól tetted!! Miért is kéne igent mondania 1 év után úgy, hogy együtt sem élnek még? Nem is ismeri szinte. Hagy döntse már el ő!!! Én is biztos azt mondtam volna, hogy még várjunk. Végre egy ember aki nem akar csak úgy belefutni egy házasságba. Ha emiatt elhagy hat hagyjon.. Legalább nem kell a válóperes ügyvédre költeni egy év múlva. Csakis akkor mondj igent ha szívből úgy érzed, hogy ő az igazi és vele akarod leélni az életed!!!
33/33 anonim válasza:
2011-12-19 07:59
Teljesen egyetértek veled! Ő erre sokat és keményen készült, izgult. Persze, hogy fáj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!