Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak egy utolsó esélyt?
Én voltam hasonló helyzetben.Őrülten szerelmes voltam,és én is ingáztam ide-oda.Mindig vissza tudta hízelegni magát,mindig letette a nagy esküt,hogy "Mától kezdve egy kortyot sem iszom,mert szeretlek" De ezek az ígéretek jó ha 1-2 hónapig tartottak..Utána minden kezdődött elölről.
Én belefáradtam,és egyre kevésbé tetszett hogy megint totál részegnek látom.Én feladtam..Az utolsó alkalommal mondtam hogy döntsön: Vagy én vagy a pia..A piát választotta. Később nekem is jött hasonló szöveggel,de én már elértem azt a pontot,hogy nem hittem neki.De nem akartam hogy az én elutasításom miatt még jobban igyon,így azt mondtam neki,hogy "rendben! Ha 1 évig nem nyúl piához akkor beszélhetünk a kettőnk kapcsolatáról.Addig is maradjunk barátok.Ha látom hogy tényleg változik akkor akár lehet köztünk újra valami" De csak üres szavak voltak nála megint..Pár hét után újra inni kezdett..Semmit nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!