Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Adjak egy utolsó esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak egy utolsó esélyt?

Figyelt kérdés
Kérem, aki volt már hasonló helyzetben, írja meg, mit tegyek! Mert már annyira össze vagyok zavarodva. Történet: megismerkedtem egy fiúval, akinek akkor már volt egy 4 éves kisfia, de nem éltek együtt, hanem szakítottak. A fiú még jobban elkezdett inni, amikor is a lejtő aljához közelítve találkoztunk. Azt hittem, én naív, hogy ha szeretjük egymást, ki tudom vakarni abból az lecsúszott állapotból. Nem volt rendes állása, azt is talált idővel. Elmentünk egy orvoshoz, ahol az ő akarata miatt, elkezdett gyógyszert szedni, amire nem ihat. Ez fél évig tartott. Aztán elkezdett újra inni, sokat vitatkoztunk, haza költöztem, aztán újra vissza, sosem engedtem el a kezét. Most hogy már fél éve anyumnál lakom, rájött, hogy most tényleg vége lehet. Nincs állása, iszik, egyedül van, átjár a kocsmába és ennyi. Én viszont nem így akarom leélni az életemet, mivel még 30 éves sem vagyok. Akárhogy szeretem, el kell engednem. Szoktunk találkozni, beszélni telefonon, de mondtam, hogy már nem tudnék olyan lenni, mint rég, mert kiölte belőlem azokat az érzéseket. De most azt állítja, hogy megéri hinnem neki, tudja, hogy mit akar, megbecsül és tisztel, de gyorsan adjak választ, hogy döntök, mert tudna lépni más felé, de nem akar miattam. Mit tegyek? Higgyek neki? Vagy nem érdemes? Kérlek, írjon aki átélt hasonló szitut. Mi a jó megoldás?
2011. dec. 14. 18:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
ha tud lépni más felé akkor lépjen, kívánom gyógyuljon ki az alkoholizmusból de nem kezdenék vele újra
2011. dec. 14. 18:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy sorszámot nem kell tépned... egyértelműen NEM!
2011. dec. 14. 18:32
 3/19 bánomisén ***** válasza:
Lépjen másfelé. Meg te is másfelé. Ne adj neki még egy esélyt, ez a duma csak a szokásos, ezerszer is el tudják mondani. Javítsa meg valaki más, ha akarja és tudja.
2011. dec. 14. 18:36
 4/19 anonim ***** válasza:
Lépj tovább, nem fog megváltozni sem miattad, sem más miatt.
2011. dec. 14. 18:37
 5/19 anonim ***** válasza:
Az ő élete az ő felelőssége, a tiédet ne rontsa el. Szóval NE.
2011. dec. 14. 18:39
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Először bizonyítsa be, hogy már tényleg nem iszik, nem jár át a kocsmába. Ne miattad vagy más miatt tegye le a poharat, hanem saját magáért. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen, hogy az előző párja elhagyta őt.
2011. dec. 14. 18:40
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam hasonló helyzetben.Őrülten szerelmes voltam,és én is ingáztam ide-oda.Mindig vissza tudta hízelegni magát,mindig letette a nagy esküt,hogy "Mától kezdve egy kortyot sem iszom,mert szeretlek" De ezek az ígéretek jó ha 1-2 hónapig tartottak..Utána minden kezdődött elölről.

Én belefáradtam,és egyre kevésbé tetszett hogy megint totál részegnek látom.Én feladtam..Az utolsó alkalommal mondtam hogy döntsön: Vagy én vagy a pia..A piát választotta. Később nekem is jött hasonló szöveggel,de én már elértem azt a pontot,hogy nem hittem neki.De nem akartam hogy az én elutasításom miatt még jobban igyon,így azt mondtam neki,hogy "rendben! Ha 1 évig nem nyúl piához akkor beszélhetünk a kettőnk kapcsolatáról.Addig is maradjunk barátok.Ha látom hogy tényleg változik akkor akár lehet köztünk újra valami" De csak üres szavak voltak nála megint..Pár hét után újra inni kezdett..Semmit nem változott.

2011. dec. 14. 18:43
 8/19 anonim ***** válasza:
Az hogy lehet hogy én nem tudok összeszedni egy nőt, az ilyen alkesznak meg összejön? Nem iszok, nem dohányzok, dolgozom, de a nyugis egyszerű élet senkinek sem kell. Nem értem én a nőket!
2011. dec. 14. 19:08
 9/19 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? Egy hónapba már belefér több mint elég esély.
2011. dec. 14. 19:33
 10/19 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson..nagyon kérlek!!!!!!!!!!!
2011. dec. 14. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!