Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Adjak egy utolsó esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak egy utolsó esélyt?

Figyelt kérdés
Kérem, aki volt már hasonló helyzetben, írja meg, mit tegyek! Mert már annyira össze vagyok zavarodva. Történet: megismerkedtem egy fiúval, akinek akkor már volt egy 4 éves kisfia, de nem éltek együtt, hanem szakítottak. A fiú még jobban elkezdett inni, amikor is a lejtő aljához közelítve találkoztunk. Azt hittem, én naív, hogy ha szeretjük egymást, ki tudom vakarni abból az lecsúszott állapotból. Nem volt rendes állása, azt is talált idővel. Elmentünk egy orvoshoz, ahol az ő akarata miatt, elkezdett gyógyszert szedni, amire nem ihat. Ez fél évig tartott. Aztán elkezdett újra inni, sokat vitatkoztunk, haza költöztem, aztán újra vissza, sosem engedtem el a kezét. Most hogy már fél éve anyumnál lakom, rájött, hogy most tényleg vége lehet. Nincs állása, iszik, egyedül van, átjár a kocsmába és ennyi. Én viszont nem így akarom leélni az életemet, mivel még 30 éves sem vagyok. Akárhogy szeretem, el kell engednem. Szoktunk találkozni, beszélni telefonon, de mondtam, hogy már nem tudnék olyan lenni, mint rég, mert kiölte belőlem azokat az érzéseket. De most azt állítja, hogy megéri hinnem neki, tudja, hogy mit akar, megbecsül és tisztel, de gyorsan adjak választ, hogy döntök, mert tudna lépni más felé, de nem akar miattam. Mit tegyek? Higgyek neki? Vagy nem érdemes? Kérlek, írjon aki átélt hasonló szitut. Mi a jó megoldás?
2011. dec. 14. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ma 19:08

Nekem kellenél de sajna nem hiszem hogy én lennék álmaid asszonya! Én is bármit megadnék, ha végre nyugalmat találnék valaki mellett!

:-)

2011. dec. 14. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
szia,szerintem ha már akkor sem tudod ki lépni abból az állapotból mikor segitetél neki hát most sem menne bocs hogy ezt írom de egy alkohollal küzdő embernek csak úgy egyik napról másikra nincs ki út,ne békülj ki vele de ha nem tudod el engedni várj addig még nem bizonyit ezt jogosan kérheted tőle ha talán látod hogy próbálkozik az alkohol fel hagyásával és munkát is talált hát akkor állj vele szóba de egy volt alkoholista sosem lesz tiszta.
2011. dec. 14. 23:51
 13/19 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Eddig így sosem osztottam meg a problémámat az interneten keresztül, de nagyon jó érzés, hogy megerősítést adtatok!

Amúgy 2 évig éltem vele együtt, számtalanszor hazaköltöztem aztán vissza. Szerintem is volt sok esélye.

Ez se lenne különb, csak az a másabb, hogy most nem rohantam vissza hozzá azonnal, hanem egyedül hagytam.

2011. dec. 15. 07:37
 14/19 A kérdező kommentje:

Azt fogom tenni, hogy fél évig bizonyítson, hogy talpra tud állni, csak sajnos én sem hiszem ebben.

A gond viszont az, hogy azt mondja, akkor tudna bizonyítani és erős lenni, ha vele lennék, és együtt élnénk. Erre mit válaszoljak???

Vagy csak arra megy ki a játék, mivel rég történt meg az utolsó együttlétünk, és az hiányozhat neki, de amint "meglennék" neki, máris elfelejtené amiket ígért???

2011. dec. 15. 07:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor azért még erősebb kelltudnia lenni,hogy veled lehessen. De én semmiképp nem jönnék vele össze újra! Gondolom hasonló okból van már egy elhagyott családja is.
2011. dec. 15. 09:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Mégegyszer: az Istenre kérlek: küldd el azonnal. Tönkretesz. Legyen gerinced és eszed..(én szóltam..!)
2011. dec. 15. 10:20
 17/19 anonim válasza:
100%
sajnálom, de azt kell mondjam, h te nem tudod őt megváltoztatni. Ő maga kell, h igazán akarjon ahozz, h le tegye az italt. A fejed tetejére állhatsz, tehetsz bármit ha ő nem elég erős nem fog le szokni általad! hagyd őt. Az én bátyám 18-29 éves koráig alkohol függő volt. napi szinten részeg volt. mellette volt a barátnője, a 6 testvére az anyja. Mindent meg tettünk érte és mégsem ment neki csak akkor amikor szerelmes lett egy vidéki lányba. akkor le szokott. De néha még most is vissza esik. na nem napi szinten részeg. Hidd el egy alkoholista sosem lesz tiszta. Max. ideig-óráig tünet mentes! Ne tedd tönkre magad.
2012. márc. 7. 10:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Te azért jöttél ide hogy azt írjuk hogy igazad van.

Igazad van !

Ettől könnyebb meghoznod a döntést.

Ott akarod hagyni ennyi az egész.

Egyébként lehetne rajta segíteni.

Az egyik fele azt akarja hogy segíts neki azért kapaszkodik beléd. Ha otthagyod akkor tényleg lesz oka az ivásra. Egyébként meg ne hallgass ilyen noname idegenekre. Tedd azt amit tenned kell. Ha akarod írj üzenetet, és megmutatom mi kell neked.

2012. márc. 24. 16:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Még sosem jutott az eszedbe, hogy elkisérd a kocsmába? Lehet, hogy nem a pia hiányzik neki, hanem a társalgás.

Vegyél neki egy láda sört, amit otthon ihat, esténként egy üveggel. Aztán egyre ritkábban adagoljad neki. Közben ássa fel a kertet...vagy adj neki valami értelmes munkát.

2012. júl. 15. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!