Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak egy utolsó esélyt?
ma 19:08
Nekem kellenél de sajna nem hiszem hogy én lennék álmaid asszonya! Én is bármit megadnék, ha végre nyugalmat találnék valaki mellett!
:-)
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Eddig így sosem osztottam meg a problémámat az interneten keresztül, de nagyon jó érzés, hogy megerősítést adtatok!
Amúgy 2 évig éltem vele együtt, számtalanszor hazaköltöztem aztán vissza. Szerintem is volt sok esélye.
Ez se lenne különb, csak az a másabb, hogy most nem rohantam vissza hozzá azonnal, hanem egyedül hagytam.
Azt fogom tenni, hogy fél évig bizonyítson, hogy talpra tud állni, csak sajnos én sem hiszem ebben.
A gond viszont az, hogy azt mondja, akkor tudna bizonyítani és erős lenni, ha vele lennék, és együtt élnénk. Erre mit válaszoljak???
Vagy csak arra megy ki a játék, mivel rég történt meg az utolsó együttlétünk, és az hiányozhat neki, de amint "meglennék" neki, máris elfelejtené amiket ígért???
Te azért jöttél ide hogy azt írjuk hogy igazad van.
Igazad van !
Ettől könnyebb meghoznod a döntést.
Ott akarod hagyni ennyi az egész.
Egyébként lehetne rajta segíteni.
Az egyik fele azt akarja hogy segíts neki azért kapaszkodik beléd. Ha otthagyod akkor tényleg lesz oka az ivásra. Egyébként meg ne hallgass ilyen noname idegenekre. Tedd azt amit tenned kell. Ha akarod írj üzenetet, és megmutatom mi kell neked.
Még sosem jutott az eszedbe, hogy elkisérd a kocsmába? Lehet, hogy nem a pia hiányzik neki, hanem a társalgás.
Vegyél neki egy láda sört, amit otthon ihat, esténként egy üveggel. Aztán egyre ritkábban adagoljad neki. Közben ássa fel a kertet...vagy adj neki valami értelmes munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!