Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri egy mindent megmagyarázó és utolsó esélyt kérő levelet írni a volt barátomnak? (részletek lent)
Kedves, gondoskodó, kissé féltékeny, érzékeny, és nagyon hűséges voltam a kapcsolatunk alatt. Próbáltam megadni neki mindent, és próbáltam helyrehozni az esetleges hibákat is. Tegnap elment focizni, én pedig egy barátjával mentem oda kicsit később. Ezért nagyon nagy balhét csapott; hogy képzelem hogy egy fiúval mászkálok, és miért nem szóltam neki hogy várjon meg és menjünk együtt. Magyaráztam neki, de nem érdekelte, azonnal szakított. Akkora bűnt követtem volna el?!
19/L
19 éves vagy szóval a mai viszonylatban elég érett típus. A barátod is kb. hasonló korú lehet, de úgy viselkedik mint egy 5 éves hisztis kölyök. Ha eddig semmi okot nem adtál rá hogy féltékeny legyen, és tettél is a kapcsolatotokért, akkor az égvilágon semmi joga ehhez a viselkedéshez.
Amúgy nagyon úgy tűnik, hogy Te némileg alárendelt szerepben díszelegsz ebben a kapcsolatban, ami soha nem jó dolog.
Te ne írj semmit. A barátod nemsokára térden állva fog bocsánatot kérni ha nem keresed egy darabig. Ez olyan biztos mint az adóbevallás! De ebben az esetben komolyan elgondolkodnék a helyedben, hogy visszafogadjam-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!