Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri egy mindent megmagyaráz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy mindent megmagyarázó és utolsó esélyt kérő levelet írni a volt barátomnak? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Kedves, gondoskodó, kissé féltékeny, érzékeny, és nagyon hűséges voltam a kapcsolatunk alatt. Próbáltam megadni neki mindent, és próbáltam helyrehozni az esetleges hibákat is. Tegnap elment focizni, én pedig egy barátjával mentem oda kicsit később. Ezért nagyon nagy balhét csapott; hogy képzelem hogy egy fiúval mászkálok, és miért nem szóltam neki hogy várjon meg és menjünk együtt. Magyaráztam neki, de nem érdekelte, azonnal szakított. Akkora bűnt követtem volna el?!

19/L

2011. ápr. 17. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Nehogy bocsánatot kérj!! Semmi rosszat nem tettél.
2011. ápr. 17. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem! Emiatt nem lett volna szabad szakítania, aki igazán szeret az ennyi miatt nem szakít. Várd meg hátha átgondolja. Ne alázkodj meg.
2011. ápr. 17. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor se fogadd vissza, ha ő könyörög.
2011. ápr. 17. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
ez nevetséges... jó esetben ő jön majd oda hozzád bocsánatot kérni, de te semmiképpen ne menjél mert te semmi de semmi rosszat nem csináltál és ha ekkora tapló akkor talán jobb is így mert előbb utóbb bekövetkezett volna a szakítás
2011. ápr. 17. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne tedd. Ő kérjen bocsánatot.
2011. ápr. 17. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Szórasem érdemes!
2011. ápr. 17. 17:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

19 éves vagy szóval a mai viszonylatban elég érett típus. A barátod is kb. hasonló korú lehet, de úgy viselkedik mint egy 5 éves hisztis kölyök. Ha eddig semmi okot nem adtál rá hogy féltékeny legyen, és tettél is a kapcsolatotokért, akkor az égvilágon semmi joga ehhez a viselkedéshez.

Amúgy nagyon úgy tűnik, hogy Te némileg alárendelt szerepben díszelegsz ebben a kapcsolatban, ami soha nem jó dolog.

Te ne írj semmit. A barátod nemsokára térden állva fog bocsánatot kérni ha nem keresed egy darabig. Ez olyan biztos mint az adóbevallás! De ebben az esetben komolyan elgondolkodnék a helyedben, hogy visszafogadjam-e.

2011. ápr. 17. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Annyira elkényeztetted, hogy hisztis lett.
2011. ápr. 17. 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
végre talált egy indokot h szakitson veled. hurrá
2011. ápr. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!