Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Egyetértetek azzal, hogy...

Egyetértetek azzal, hogy Szandika kapott még 1 utolsó esélyt?

Figyelt kérdés
Mert én qrvára nem!!! Akkor ilyen szinten Zsuzsi is kaphatott volna....
2011. febr. 4. 19:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Zsuzsi agresszív volt... Fizikálisan bántott egy villalakót... Szandika senkit nem bántott, szóval szerintem simmmán megérdemelte! :D
2011. febr. 4. 20:18
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Én se értek egyet,szerintem amúgy nem esélyt adtak neki,eleve ki sem akarták küldeni.Csak kicsit rá akartak ijeszteni.Dehogy akart a retek klub lemondani a sok sms-ről.
2011. febr. 4. 20:20
 3/13 anonim válasza:
77%
Viszont ha Szandikát kizárták volna, akkor ha következetesek, Olivért is ki kellett volna zárni, őt meg ugye nem lehet, mert ő a műsorvezető!
2011. febr. 4. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
hány százalék lett a tv-be az eredmény erre a kérdésre?
2011. febr. 4. 20:43
 5/13 anonim ***** válasza:

58-igen

42-nem

2011. febr. 4. 20:47
 6/13 anonim ***** válasza:
én szavaztam többször is, a vége előtt kb 10 perccel még 70% nem, 30 igen volt az arány, 2 perccel később meg 60 igen, 40 nem. utána meg már nem is lehetett szavazni többet. a végeredményben is valami egymáshoz közeli volt egyébként.
2011. febr. 4. 20:47
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Kijaza Szandika?
2011. febr. 4. 21:02
 8/13 anonim ***** válasza:
43%

Azok akik egy kalap alá veszik Szandika és Zsuzsi esetét simán hülyék.

Ha Szandi most összeszedi magát és tényleg rendesen megcsinál mindent, akkor egyetértek a döntéssel.

2011. febr. 4. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:
igen
2011. febr. 4. 22:39
 10/13 anonim ***** válasza:

...és azok a részek hol vannak,amikor Szandika ennyire elviselhetelenül viselkedett?"szidta műsor munkatársait"??????Mikor, milyen összefüggésben?Mert idáig ő volt az igazat szóló, csillagszemű juhász...Abban a 45 percben olyannak állítanak be embereket,amilyennek akarnak.De ezek alapján világos,h Csőrike az az elkúrt életű,tapló,amilyennek a kisfilmjében látszott.Volt már ilyen a valóságshow-k történetében.VV Évinek hívják.Ő is egyszerű volt,mint a forint.Oda-oda szólogatott a maga igen választékos,kifinomult módján,még igaza is volt olyankor...képviselte a nagy magyar valóségot.Adjuk neki oda a főnyereményt...mert megérdemli .

Gigi is kb ezen a szinten vezeti meg a népet,csak pepitában.Olivér egy segg,és egy életen át nem mossa le,h ő a beépített ember,Éva jó ha agyvérzést nem kap a végére,Alekoszt meg elviszi az erkölcsrendőrség.Gombi már zombi,és szó szerint csak a szíve tartja életben,Laci meg majd egy dühroham keretében kifejeli magát a játékból,a többieket meg hagyjuk is,mert hol voltak(vannak),hol nem.

Néha már csak azért nézem,h rájöjjek hol vágnak át minket.Azt észreveszitek,h van ,h nem az előző napit,hanem az az előttit kapjuk meg?(csak néhány perc erejéig)És hogy néha jobban tudják mikor mi jön,mint a műsorvezetők?A régebbi szériákban akkor is volt kamera,ha vki orvoshoz ment...

De időtöltésnek ez a legjobb...függő vagyok :) :) :)

2011. febr. 5. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!