Egyetértetek Oltyán Attila kiejtésével? (Akinek mellesleg Ildikó férje már felajánlotta, hogy foglalkozna vele. )
Csepett sem értek egyet, mert szerintem Attila volt AZ X, de neki talán jobb így, mert a műsor alatt és után biztos megpróbálták volna átformálni, netalán valami nyálas pop-stílust akartak volna ráerőltetni.
Drukkolok neki nagyon a továbbiakban is, remélem sikeres lesz.
Nem értek egyet! Én nagyon vártam, hogy továbbjut!!!
Az a Gergő egyértelműen nem illik oda!!! Rekedt, erőltetett gagyi az egész.
Attila egy jelenség!
Utálom keresztest!
Először egy vélemény idézet: Ez vicc? Ugyan azt a műsort néztük? Szerintem köze nem volt a zenéhez, frontembernek biztos jó, ott a háttér csitít rajta valamit, de a szólóban két tiszta hangot nem hallottam tőle.
És én is ezzel értek egyet! Fejhallgatón hallgattam végig és sajnos tényleg alig volt benne tiszta hang! Én 30 éve (fúvós)zenélek, tehát némi hallásom is van. Sajnos neki mennie kellett. Sok embernek jó a hangja, de itt annál több kell! Az más kérdés, hogy a "csipogósból" mit tudnak kihozni! Az sem lesz egyszerű, de meghalt Jacksonunk is ilyen hanggal lett (világ)sztár ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!