Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Egyetértetek Oltyán Attila...

Egyetértetek Oltyán Attila kiejtésével? (Akinek mellesleg Ildikó férje már felajánlotta, hogy foglalkozna vele. )

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 22:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem, szerintem a másikat kellett volna kiejtenie, végig azt is hittem, hogy attilla bent marad... Meg is lepődtem, mert jó volt a válogatáson is, igaz kicsit fura, aztán a bon jovi valami eszméletlen volt, jó előadói tehetségre utalt. A villában meg egy másik oldalát is megmutatta, ami szintén szerethető. Szóval nem értek egyet..
2011. okt. 9. 22:28
 2/14 anonim ***** válasza:

Csepett sem értek egyet, mert szerintem Attila volt AZ X, de neki talán jobb így, mert a műsor alatt és után biztos megpróbálták volna átformálni, netalán valami nyálas pop-stílust akartak volna ráerőltetni.

Drukkolok neki nagyon a továbbiakban is, remélem sikeres lesz.

2011. okt. 9. 22:54
 3/14 anonim ***** válasza:
De milyen Bon Jovi? O.o
2011. okt. 9. 22:56
 4/14 Panda Péter ***** válasza:
az elején nagyon "műnek" tűnt amit a srác csinált, de a végére kifejezetten megkedveltem. bár abban egyetértek, hogy egy rétegzenét játszó zenekar frontemberének inkább való, mint "popsztárnak".
2011. okt. 10. 00:30
 5/14 anonim válasza:
Ez vicc? Ugyan azt a műsort néztük? Szerintem köze nem volt a zenéhez, frontembernek biztos jó, ott a háttér csitít rajta valamit, de a szólóban két tiszta hangot nem hallottam tőle.
2011. okt. 10. 06:13
 6/14 A kérdező kommentje:
és például az "imádott" kelemen csabától hallottál?
2011. okt. 10. 14:42
 7/14 anonim ***** válasza:
az elején nagyon ellenszenvesnek találtam, de aztán kezdtem én is megszeretni, de nem ő volt a kedvencem...de 100szor inkább neki kellett volna bejutni, mint a csipogós Kelemen Csabának...
2011. okt. 10. 19:53
 8/14 anonim válasza:

Nem értek egyet! Én nagyon vártam, hogy továbbjut!!!

Az a Gergő egyértelműen nem illik oda!!! Rekedt, erőltetett gagyi az egész.

Attila egy jelenség!

Utálom keresztest!

2011. okt. 10. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:

Először egy vélemény idézet: Ez vicc? Ugyan azt a műsort néztük? Szerintem köze nem volt a zenéhez, frontembernek biztos jó, ott a háttér csitít rajta valamit, de a szólóban két tiszta hangot nem hallottam tőle.

És én is ezzel értek egyet! Fejhallgatón hallgattam végig és sajnos tényleg alig volt benne tiszta hang! Én 30 éve (fúvós)zenélek, tehát némi hallásom is van. Sajnos neki mennie kellett. Sok embernek jó a hangja, de itt annál több kell! Az más kérdés, hogy a "csipogósból" mit tudnak kihozni! Az sem lesz egyszerű, de meghalt Jacksonunk is ilyen hanggal lett (világ)sztár ...

2011. okt. 12. 08:30
 10/14 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszadókhoz szerintem borzasztó volt Attila!!
2011. okt. 14. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!