Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 utolsó esélyt kaptam hogy visszaszerezzem a barátnőmet. Mit tegyek hogy ráébresszem arra, hogy szeret?
De az azért fura hogy a csók közbe én se érzek semmit, pedig szeretem...
És a csaj szerint több vagyok mint barát.
www.CsajozasiTanacsok.hu - Tanácsok, tippek, módszerek a sikeres csajozáshoz, hogy a legjobb nőket is elcsábítsd!
itt elég jó módszerek vannak
és a csókolózás is levan írva
megéri megnézni mindenkinek
Először is a csaj nem szeret. Fontos vagy neki, lehet, de nem szeret. Nem érdemes erőltetni, keress mást. Van még pán nő a világban, tudod?
Másodszor a csókolózást nem kell kielemezni, nem kell végiggondolni hogy csinálod! Bedugod a szájába és körkörös mozdulatokat csinálsz... baromság! A csajra figyelj, nem arra hogy jól csinálod e! Lassan hajolj közel, szájra csók és utána dugod csak be a nyelved. Lágyan csókolod és közben finoman cirógatod, simogatod a karját, nyakát, oldalát. A csók egy tánc, figyelj a mozgására, de te vezetsz! Légy finom az elején és figyeld a reakcióit. Aztán gyorsíts be, légy szenvedélyes. Úgy csókolj mintha az utolsó csókod lenne, éreztesd hogy mennyire kívánod. Tapasztald ki hogyan szereti jobban, de ez nem azt jelenti, hogy csak lassan vagy csak durván csókold! Van olyan lány aki imádja az érzelmes csókot van aki durván szereti. Nem örülnek ha nem ismered fel a vágyaikat!
Valószínű a nőd is szarul csókol azért nem éreztek semmit. Keress mást, akin lehet gyakorolni. Sose kérdezd meg jól csókolsz e, de nem szégyen ha megkérdezed ő hogy szereti! Ez nem ciki és hidd el értékelni fogja hogy figyelsz rá és az igényeire!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!