Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozás az ex baráttal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás az ex baráttal. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés

Mondjam el az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, cenzúra nélkül, és mondjam el hogy újra szeretném kezdeni, vagy mit tegyek?

Nagyon fontos lenne, nagyon szeretem őt.

16 évesek vagyunk.

2011. aug. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
Miért szakitottatok? Ki szakitott? És kérdés, hogy ki kezdeményezte a találkozást?
2011. aug. 20. 14:54
 2/58 A kérdező kommentje:
Ha ezt most leírom, ebből a pár sorból azt fogod hinni, hogy soha nem is szeretett, pedig nagyon szerelmes volt belém. Szóval ő szakított, és én kezdeményeztem a találkozást. Belefáradt a kapcsolat körülményeibe.
2011. aug. 20. 15:05
 3/58 A kérdező kommentje:
Azért,mert a szüleink nagyon összevesztek, minket meg nem nagyon engedtek találkozni. Titkolnunk kellett a dolgot, és egy ilyen kapcsolatnak nagyon nehéz pillanatai is vannak. + rendesen összebalhéztunk, én megbántottam őt nagyon
2011. aug. 20. 15:11
 4/58 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem mert nállunk is naggyából ez a helyzet, mi holnap találkozunk és szinte bármit megtennék hogy visszaszerezzem, de papucsnak sem akarok látszani, tehát könyörögni nem fogok. Legyél vele kedves, mosolyogj és mondd el az érzéseidet szerintem, lényeg hogy érezze magát úgy veled mint régebben, és mondd hogy szeretnél változtatni a kapcsolatotokon. Viszont ha bele mondja a szemedbe hogy már nem akar veled lenni, akkor szerintem hagyjad.
2011. aug. 20. 15:13
 5/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Te is lány vagy? Mikor szakítottatok? mert mi még decemberben, csak szeretnék vele beszélni
2011. aug. 20. 15:18
 6/58 anonim ***** válasza:

Igen én is lány vagyok, 1 évvel idősebb, mi 3 hónapja, de azóta is találkozgattunk csak nem voltunk együtt hivatalosan, és olyan egy hete kb. bejelentette hogy ez neki nem jó így hogy nem vagyunk együtt, de még is...

Nekünk a probléma abból volt hogy nem egy városba laktunk, és neten képtelenek voltunk egymással normálisan kommunikálni, igy maradt ez a heti1x-i normális beszélgetés, ebből adódóan sok veszekedés, és ez elrontotta az egészet, tudom hogy ő is szeret, csak eléggé meglazult a kapcsolatunk amit főleg ő érez. Szóval szerintem nektek azért könnyebb, mert nem kettőtökkel van a gond, hanem a szüleitekkel. Szerintem ezért bőven meg ér egy próbát. Szoktatok még sűrűn beszélgetni? Hogy érzed, hogy viszonyul hozzád?

2011. aug. 20. 15:28
 7/58 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem beszélünk azóta. Ő rendkívül félős típus, meg nem kezdeményez. Viszont neki is azért velem volt problémája, mert a kapcsolat körülményei miatt szeretett ki belőlem. Viszont tudom, hogy még szeret, csak nem szerelmes. Neten írtam neki, válaszolgat, csak elég fura. Azért akarom látni, hogy legalább megbizonyosodjak arról, hogy szeret-e vagy nem,vagy mi legyen velünk.
2011. aug. 20. 15:40
 8/58 A kérdező kommentje:
De pl. mióta iwiwen írogatok neki, többször is belép egy nap, azóta sohasem. Ráadásul nincs internete, szóval telefonról. Szerinted? ezt vehetem jelnek? :D
2011. aug. 20. 15:42
 9/58 anonim ***** válasza:
Nemtudom, talán csak annyinak hogy miattad járt fel iwiwre, de ez még a jelennel kapcsolatban nem jelent semmit sem. Mikor találkoztok amúgy? Én drukkolok :) Más akadály nem volt a kapcsolatotokban? Sajnos ha a szerelem elmúlik (csak az egyik fél javáról) akkor az iszonyatos érzés tud lenni a másiknak, és elég nehéz vissza szerezni a szerelmet, de találkozz vele személyesen, ott majd úgy is meg tudod hogy hogy érez :)
2011. aug. 20. 15:45
 10/58 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy nehéz, és talán nem is járok sikerrel, de ha meg sem próbálom, az még szörnyűbb. Köszönöm. Csak az, hogy nézte sokszor, hogy írok-e neki. Bár ez még nem jelent semmit gondolom. De közben nagyon szeretett.

Mit tanácsolnál, hogy ne kezdjek el sírni, ha látom? :D

Nem akarok elérzékenyülni.

Holnap találkozunk.

2011. aug. 20. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!