Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozás az ex baráttal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás az ex baráttal. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés

Mondjam el az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, cenzúra nélkül, és mondjam el hogy újra szeretném kezdeni, vagy mit tegyek?

Nagyon fontos lenne, nagyon szeretem őt.

16 évesek vagyunk.

2011. aug. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
De ha már belement a találkozóba, akkor azért csak nincs akkora gond, legalábbis remélem.
2011. aug. 20. 16:01
 12/58 A kérdező kommentje:
Meg írtam neki a születésnapján szóval kedves voltam vele.
2011. aug. 20. 16:03
 13/58 anonim ***** válasza:

Én is ettől félek, hogy holnap ki fogom sírni a lelkem is neki, és tiszta papucsnak fog hinni, és kb. menekülni fog. Sajnos én elég érzékeny meg sírós vagyok szóval én nem tudom hogy fogom megállni hogy ne sirjak, de remélem menni fog.. :) neked ehhez nem tudok tanácsot adni hogy ne sirj:S

aztán holnap majd meséld el mi volt veletek mert érdekel mostmár:D

2011. aug. 20. 16:04
 14/58 A kérdező kommentje:

jó, köszi szépen a választ :D

Egyébként szerintem a félelem miatt nem fogunk sírni. Mert ha meglátom, még néha belémfagy a szó is. Meg attól félek, hogy nem tudok majd neki mit mondani, és hülyének fog tartani, hogy elhívtam. :/

2011. aug. 20. 18:48
 15/58 anonim ***** válasza:

hát nekem már sajnos volt hogy találkoztam vele és elsirtam magamat:/ de van egy sejtésem, és szerintem teljesen fölöslegesen megyek el :/

Amúgy elején persze hogy nem fogsz sírni, de ha megszokod hogy ott van és feloldódsz lehet elérzékenyülsz... Amúgy szerintem ne támadd le rögtön ezzel a "még mindig szeretlek stb..." lelki dolgokkal, elsőnek dumálgassatok picit, kérdezd meg hogy van, mivel tölti mostanság az idejét stb. aztán majd ha picit ellazulsz utána jöhet a lelki része is :)

2011. aug. 20. 20:27
 16/58 A kérdező kommentje:

Oké, én is így gondoltam, köszi a tanácsot.

De az a baj, hogy én izgulok, hogy elég szép leszek-e. Mármint azzal sosem volt semmi gondja, csak nem merem nagyon kifesteni pl a szemem, mert ha elerednek a könnyek.. :D

2011. aug. 20. 21:48
 17/58 A kérdező kommentje:

Egyébként nálatok te kezdeményezted a találkozást?

Hogyan viszonyul hozzád? Szerelmes beléd? Eddig küzdöttél érte? Nem veszi nyomulásnak? Mit mondott a találkozásra?

2011. aug. 20. 21:54
 18/58 anonim ***** válasza:

Egyébként nálatok te kezdeményezted a találkozást?

Hogyan viszonyul hozzád? Szerelmes beléd? Eddig küzdöttél érte? Nem veszi nyomulásnak? Mit mondott a találkozásra?

Én kezdeményeztem, és sajnos elég passzívan, mert elég sok gond volt a kapcsolatunkban, amit úgy érzek képes vagyok mostmár megoldani és úgy érzem képes vagyok létrehozni egy normális kapcsolatot. De ő azt mondja hogy szeret még mindig, de már nem szerelmes, és nem akarja már ezt a kapcsolatot mert néha annyira szenvedett miattam, meg a hiányomtól, hogy nem akarja ezt többet. És most úgyahogy elvan, úgyahogy boldog.

A találkozásra annyit mondott csak, hogy ' Hát ha szeretnél, találkozhatunk.' Nemtudom mi lesz, én is annyira izgulok már a holnaptól, tök ideg vagyok mert azt sem tudom eldönteni hogy mit vegyek fel meg ilyesmi, és itt idegelem magam ezzel este 11kor xD :D

2011. aug. 20. 22:47
 19/58 anonim ***** válasza:
Jaj bocsi, csak kimásoltam a kérdésedet hogy tudjak rá válaszolni és elfelejtettem kitörölni.:D
2011. aug. 20. 22:47
 20/58 anonim ***** válasza:
Ja és kihagytam, hogy de picit nyomulásnak vette, vagyis inkább csak akaratosnak nevezett.:S
2011. aug. 20. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!