Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozás az ex baráttal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás az ex baráttal. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés

Mondjam el az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, cenzúra nélkül, és mondjam el hogy újra szeretném kezdeni, vagy mit tegyek?

Nagyon fontos lenne, nagyon szeretem őt.

16 évesek vagyunk.

2011. aug. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Jaa értem. :S De passzívan viselkedik veled? Alig válaszol, nem poénkodik stb? Mert az enyém ezt csinálja.
2011. aug. 20. 23:15
 32/58 anonim ***** válasza:
Néha van egy-két jó napja, és akkor kedves, mindig aranyosakat irkál, de amúgy teljesen passzív. Ma is felhivtam, mert úgyvolt hogy ma megyünk együtt tüzijátékot nézni és nálla alszom. És felhivtam erre kinyomta, aztán mégegyszer és felvette és megkérdeztem miért nyomta ki, azt mondta nem látta értelmét hogy beszéljünk, mert ez egyszerüen már egy beteg és müködésképtelen kapcsolat, és kérdeztem akkor nem is nézzük együtt a tüzijátékot, azt mondta hogy a ma neki nem jó, mert mennek rokonok stb... Aztán mondta, hogy ha gondolom akkor holnap találkozhatunk.
2011. aug. 20. 23:19
 33/58 A kérdező kommentje:
Értem.. Akkor látom, eléggé egyoldalú a dolog. De ti legalább beszéltek. Meg találkoztok. Mi azóta direkt egyszer sem találkoztunk.
2011. aug. 20. 23:22
 34/58 anonim ***** válasza:
Hát mi olyan 2 hete nem, de érdekes, mikor élőben együtt vagyunk, akkor folyton ölelget, meg puszilgat. Multkor is az volt, hogy találkoztunk simán barátilag meg sétáltunk, erre mondta hogy ne üljek már olyan messzi tőle, meg hogy üljek az ölébe, és ott ölelgetett, meg annyira romantikus volt az az este. :( Azóta nem tudom mi változott:S de gépen annyira passziv, de élőbe látszik azért hogy szeret...
2011. aug. 20. 23:24
 35/58 A kérdező kommentje:

Hát nálam is ez van. Egyszer összefutottunk, elvörösödött, meg minden, de kedves volt. Ezért akarok vele találkozni. De előtte annyira szeretett, és én bármit megtennék, hogy visszaszerezzem. Írtam neki neten vicces leveleket, meg szülinapjára, mindent elolvasta, meg is köszönte, de semmi egyéb. Bár mi csak 2 hete kezdtük ezt az érdekes "kommunikálást". És én voltam a kezdeményező.

Bár tudnám, mit mondjak neki.

Meg amúgy neten szakított, szóval azért is hívom el, hogy a szemembe mondja az igazat.

Ezért nem akart eljönni szerintem. De aztán belement.

2011. aug. 20. 23:29
 36/58 anonim ***** válasza:

Én is mondtam neki, hogyha nem akar velem lenni, akkor ne chaten szakitson, hanem jöjjön el, és mondja a szemembe hogy 'nem szeretlek és már nem szeretnék veled lenni', erre azt mondta hogy nem teheti mert akkor hazudna...

képtelen vagyok kiigazodni rajta...

2011. aug. 20. 23:33
 37/58 A kérdező kommentje:

Szerintem a fiúink szeretnek minket, de valamiért a szerelem elmúlt. :S :)

Bár az enyém.. annyira furcsa, nem tud kommunikálni rendesen

2011. aug. 20. 23:36
 38/58 A kérdező kommentje:
Amikor azt kértem, tisztázzuk a dolgokat, azt mondta: de ne fárassz már. :/
2011. aug. 20. 23:37
 39/58 A kérdező kommentje:
De érdekes, hogyha azt mondom, nem szeret, akkor meg fel van háborodva.
2011. aug. 20. 23:37
 40/58 anonim ***** válasza:
Enyém is ilyen... meg ráirok, mert kiváncsi vagyok valamire, és egyből 'haggyál most, nincsen kedvem drámázni meg a hülye veszekedésekhez -.-'
2011. aug. 20. 23:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!