Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozás az ex baráttal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás az ex baráttal. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés

Mondjam el az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, cenzúra nélkül, és mondjam el hogy újra szeretném kezdeni, vagy mit tegyek?

Nagyon fontos lenne, nagyon szeretem őt.

16 évesek vagyunk.

2011. aug. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lenne a legjobb megoldás:S meg hogy konkrétan mit fogok neki mondani
2011. aug. 20. 23:38
 42/58 A kérdező kommentje:
én sem.. szerintem nem drámázni kell, hanem szimplán megmondom, hogy szeretlek, szeretném veled újrakezdeni, stb..
2011. aug. 20. 23:48
 43/58 anonim ***** válasza:
na ez az:S... te mit veszel fel holnap?:D
2011. aug. 20. 23:50
 44/58 A kérdező kommentje:
Hu bocs, kicsit elkéstem a válasszal. Hát ma délután találkozunk, és semmi extrát. Nadrág, meg egy top. Hosszú nadrág, nem akarok rövidbe.. Te? :)
2011. aug. 21. 12:36
 45/58 anonim ***** válasza:
Én is, hosszú cica naci, meg egy top. Annyira izgulok:S Lassan elkéne kezdeni készülődni meg ilyesmi.
2011. aug. 21. 13:18
 46/58 A kérdező kommentje:

Na írd meg milyen volt! :D

Remélem neked is jól sült el.

2011. aug. 21. 21:47
 47/58 anonim ***** válasza:

Húúúúh.. most értem haza :)

Volt benne jó is meg rossz is. Találkoztunk, utána leültünk egy padra, beszélgettünk picit, utána kérdezte hogy miért szerettem volna találkozni vele, meg hogy milyen kérdésem lenne hozzá, vagy mi az amit nem értek azon hogy nem szeretné ezt a kapcsolatot már. Akkor igazából semmi újat nem beszéltünk meg, egyszerűen csak picit elsírtam magam (nem bőgtem:D csak egy könnycsepp.) Utána mondta hogy ne sirjak már, mondom nem sirok, csak ebben a percben engedtelek el végleg, és rossz... Utána elmentünk hozzájuk, mivel nálluk maradt 1 cuccom, amit el akartam hozni, utána bementünk konyhába, mert szomjasak voltunk és ettünk is, és akkor megfogta a derekamat, meg megölelt, utána nappaliba bementünk mondta hogy feküdjek rá, csomót csókolóztunk, és az utolsó vonattal jöttem haza:) De nagyon jól éreztem magam, ilyenkor érzem hogy még mindig szeret... és nagyon sokat nevettünk együtt. A rossz része a dologban, hogy nem hinném hogy ez bármin is változtatna:S Legalábbis nem beszéltem meg vele konkrétan hogy most akkor hogy vagyunk, nem akartam egyből ezzel letámadni:S Majd ha felhozza, vagy ő akarja hogy újból találkozunk felhozom:) És neked hogy ment?:D

2011. aug. 21. 22:19
 48/58 anonim ***** válasza:
77% írtam püt. Még új vagyok ebben a témában :)
2011. aug. 21. 22:49
 49/58 anonim ***** válasza:
Megkaptad hogy vissza irtam? Csak mert nállam privátoknál kicsit behülyül néha...
2011. aug. 21. 23:56
 50/58 anonim ***** válasza:
Igen, megkaptam, köszönöm! :)
2011. aug. 22. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!