Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozás az ex baráttal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás az ex baráttal. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés

Mondjam el az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, cenzúra nélkül, és mondjam el hogy újra szeretném kezdeni, vagy mit tegyek?

Nagyon fontos lenne, nagyon szeretem őt.

16 évesek vagyunk.

2011. aug. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

HU mi újra összejöttünk, olyan boldog vagyok! De akkor te is jó úton jársz :D

Bevallotta, hogy még mindig szeret, és bocsánatot kért sok mindenért. Nagyon jó volt, csók is volt, meg minden... :S :D

2011. aug. 22. 10:18
 52/58 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök! :) És nem sírtad el magad?:D
2011. aug. 22. 11:44
 53/58 A kérdező kommentje:
Nem. :) Valahogy egész más volt, mint amire számítottam. Ő jobban félt.
2011. aug. 22. 12:03
 54/58 anonim ***** válasza:
:)
2011. aug. 22. 12:22
 55/58 A kérdező kommentje:
Hát remélem Ti is össze jöttök még, hiszen szeretitek egymást. :)
2011. aug. 22. 12:39
 56/58 anonim ***** válasza:

Amikor a találkozásnál nálluk voltunk ott volt egyik haverja mert beugrott a cuccáért meg beszélgettünk 3asban picit. És a barátja tegnap este rám irt, hogy nagyon örül neki hogy újra együtt vagyunk. Én meg azt mondtam neki hogy nem hinném hogy együtt vagyunk, mivel X nem hinném hogy akar de megkérdezni nem merem hogy hogy is vagyunk :S Aztán mondta hogy ismeri őt már eléggé, és látta rajta hogy nagyon boldog volt, és az utóbbi időben nagyon hiányoztam neki. És örül hogy sok idő után boldognak látta.

Meg azóta minden este felhív, szóval látok valami pozitiv változást, és most boldog vagyok :)

2011. aug. 23. 02:25
 57/58 A kérdező kommentje:
Hát akkor nyert ügyed van! :) Örülök neki.
2011. aug. 23. 08:56
 58/58 anonim ***** válasza:
Olyanokat írtatok le, ami tökéletesen 100%osan igaz az én életemre is. Az exem ugyan ezeket mondta nekem. És én is tudom, hogy szeret és neten szakítottunk mert távkapcsiban vagyunk/voltunk és nem mondta a szemembe és mikor hívtam kinyomta stb. Minden megegyezik, amit írtatok. Jövőhéten beszélek vele ha minden jól megy és a ti pozitív plédátok felbátorított. Hátha nekem is sikerül. Tudom, h nem mostani kérdés, de jól esett ide írni. :) Boldog Karácsonyt.
2011. dec. 23. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!