Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkozás az ex baráttal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozás az ex baráttal. Mit tegyek, hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés

Mondjam el az érzéseimet, úgy, ahogy vannak, cenzúra nélkül, és mondjam el hogy újra szeretném kezdeni, vagy mit tegyek?

Nagyon fontos lenne, nagyon szeretem őt.

16 évesek vagyunk.

2011. aug. 20. 14:49
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszod. Ne izgulj, jó lesz biztos!

Az én fiúm ugyanezeket mondta. :D

De ő mondta ezt, hogy szeret, csak nem szerelmes? Vagy Te érzed úgy? Egyébként te kifested magad? Alapozót használsz? Nekem nincs most, szerinetd nem baj, ha anélkül megyek? Sose volt rajtam,ha régen találkoztam vele.

2011. aug. 20. 22:55
 22/58 anonim ***** válasza:
nem szeretnél adni egy msn cimet?:) és ott részletesen megbeszélni?:D
2011. aug. 20. 22:56
 23/58 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs msn-em. És most nem is tudok csinálni, mert annyira izgatott vagyok. :D...
2011. aug. 20. 22:59
 24/58 A kérdező kommentje:
De itt még nyugodtan írj, mert úgyse válaszol senki..
2011. aug. 20. 23:06
 25/58 anonim ***** válasza:

okés, akkor válaszolok itt :D Ő mondta hogy már nem szerelmes, de ettől független fontos vagyok neki és szeret. Érezni abból érzem hogy olyan passzív lett, nem mutat semmi féle gyengeséget, és mivel magamból indulok ki, én naponta elgyengülök, csomószor beirnám neki hogy 'annyira hiányzol:(' meg ilyesmiket... De nem akarom, mert félek nem mondaná vissza :S

Amúgy igen, picikét kifestem magam, alapozó az orromra, meg a szemem alá mert az orrom miteszeres a szemem meg picit karikás, de nem vészes csak még is szebb az úgy, meg kicsit kihúzom a szemem oldalt picit, lent és fent is picit:) ennyi szerintem. Amúgy szerintem nem baj hogy anélkül mész, ha régebben sem sminkelted magadat:) ha akkor tetszettél neki, most is fogsz.

2011. aug. 20. 23:08
 26/58 A kérdező kommentje:

Pl. nem tudom, de nekem akkor is érdekes, hogyha nem érdekelném egyáltalán, akkor miért nézi telóról az iwiwét. Nem is tudom, hogy ingyenes-e.. meg ha valahol látom, zavarban van

Ő azt mondta, ha fárasztani akarom, akkor nem jön el. :D

Így írta..

Szerinted? Mi a véleményed erről?

2011. aug. 20. 23:10
 27/58 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... ezt a fárasztást viccesen írta vagy olyan nyűgösen? nem tudom mit értett ez alatt. Amúgy ezt hol beszéltétek meg?
2011. aug. 20. 23:12
 28/58 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ő mondta, hogy nem szerelmes, de a passzivitásából érzed, hogy azért szeret, és fontos vagy neki?
2011. aug. 20. 23:12
 29/58 anonim ***** válasza:
Nem, azt mondta hogy szeret és fontos vagyok neki, de már nem szerelmes, egyszerűen elmúlt az a tűz ami az elején volt és neki ez hiányzott, meg a sok veszekedés miatt elment a kedve az egésztől...:S
2011. aug. 20. 23:14
 30/58 A kérdező kommentje:
facebookon írta, és smileyt írt a végére,inkább viccként értelmeztem, de nem mertem visszakérdezni.
2011. aug. 20. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!