Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tegnap szavazott valaki...

Tegnap szavazott valaki online a VV kérdésére, hogy egyetért-e azzal, hogy Szandika kapott egy utolsó esélyt?

Figyelt kérdés

Mert Én szavaztam és zárás előtt még a NEM válaszok százaléka 70 felett volt. Akkor mégis hogy jött ki bőven 50 alá, mikor kiirták a képernyőre? Vajon azért, mert akkor lépnie kellett volna a csatornának, hogy hoppá, lehet mégis ki kellene zárni a lányt? A támadások miatt? Igy elintézték azzal, hogy hát a nézők szeretik Szandikát és nem gondolják, hogy EZÉRT ki kellene zárni.

Vagy mit gondoltok?

2011. febr. 5. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt én is észrevettem, meg is lepődtem, nyilván ez csak egy jelképes szavazás ám, azt hiszed alakíthatod a dolgokat, de bőven azt az eredményt hozzák ki, ami az ő elképzelésüknek megfelel. Én is a 70-30 %-os arányra emlékeztem..
2011. febr. 5. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy jártam, utána rögtön szavaztam még egy nem-et, és akkor már "hirtelen" a 70%os nem-ből kb 46 lett.....
2011. febr. 5. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
ja és utána nem lehetett szavazni, pedig még tartott a műsor
2011. febr. 5. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem védem a VVt, mert énis úgy vélem h megvan rendezve, de amikor én szavaztam a vége felé akkor 55-45% volt... :D
2011. febr. 5. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!