Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánykérés miatt szakítás. Mit tehetek?
szerintem nem feltétlen akar szakítani, csak csalódott, el van most kenődve. adj időt neki. ha meg mégis, akkor valószínűleg nem is ő volt az igazi.
23N
NE haragudj, de én megértem a párodat. A NEM az elég konkrét. Azt jelenti még keresgélnél más után, nem vagy biztos benne.
Biztos vagyok benne, hogy az én párom is csak egyszer kérné meg a kezem. És meg is tudom érteni...
21-L
Amikor legközelebb találkozol vele, beszélj, mond el őszintén, miért mondtál NEM-et, hátha megérti...
Beszéltem vele. Nem hiszem, hogy sokat használ, mert ő úgy gondolja, hogy 2 év múlva semmi sem változna, de nekem ez az 1 év (ennyi ideje vagyunk együtt) kevés. Lehet egyeseknek nem az, de én még úgy érzem, hogy nem ismertem meg igazán illetve még amúgy is korainak érzek egy ilyet. Számomra a 23 év korai a házasságra, és ezt tudja ő is.
Most egy pár napig még szerintem ilyen lesz, de talán addigra megbékél. Legjobb barátja is azt mondta, hogy csak első reakcióként mondott dolgokat, és nem fog velem szakítani (hála a jó Istennek).
Ne haragudj, hgoy ezt írom, de... van fogalmad róla, hogy milyen komolyan készül egy ffi a lánykérésre? Mennyi aggodalom, stressz ez egy ffinak?
Nem mindennap kéri meg egy nőnek a kezét. Van, aki hónapokig azt tervezi, hogy milyen körülmények között, milyen szavakkal, és milyen gyűrűvel tegye ezt meg.
EGy ilyen visszautasítás komoly fájdalom.
Én megértem, hogy így reagált.
Ahogy más is írta, egy eljegyzést nem kell féléven belül esküvőnek követnie.
Ha önmagadban biztos lennél, simán bevállaltad volna azzal, hogy 2 évig még esküvő ne legyen.
Szerintem a saját érzéseiden kéne elgondolkoznod.
Ahogy más is írta, egy eljegyzést nem kell féléven belül esküvőnek követnie.
Ha önmagadban biztos lennél, simán bevállaltad volna azzal, hogy 2 évig még esküvő ne legyen.
Szerintem a saját érzéseiden kéne elgondolkoznod.
így van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!