Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Leánykérés miatt szakítás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leánykérés miatt szakítás. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Barátommal egy éve vagyunk együtt, tegnap este megkérte a kezem. Nemet mondtam rá több okból is (fiatalok vagyunk, nem sok ideje vagyunk együtt stb.), erre most valószínű, hogy szakít velem. Illetve hát nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de akárhányszor hívom kinyomja, és a legjobb barátja is azt mondta, hogy nem biztos, hogy megbocsát nekem. Mit javasoltok?
2011. dec. 18. 15:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem feltétlen akar szakítani, csak csalódott, el van most kenődve. adj időt neki. ha meg mégis, akkor valószínűleg nem is ő volt az igazi.

23N

2011. dec. 18. 16:48
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem fogom megbánni, mert én még nem tartok ott és ezt ő is tudja. Ennyi . Ha 2 év múlva kéri meg a kezem, akkor lehet már igent mondok, de nekem ez így korai.
2011. dec. 18. 16:48
 13/33 anonim ***** válasza:
78%
Amikor azt olvastam, hogy fiatalok vagytok, azt hittem bőven 20 alatt vagytok mind2en. 23 éves vagy, ő 25. Attól, hogy eljegyez, nem kell másnap hozzámenned. Járhattok jegyben, amíg le nem diplomázol,stb. A jegyben járás nem egyenlő a házassággal. Csak szorosabbra fűzi a kapcsolatotokat. Ő komolyan gondolja a kapcsolatotokat, és most azt hiszi te nem vagy biztos a dolgodban. Ami így is van. Gondold magad az ő helyébe. Hatalmas pofára esés ez neki.
2011. dec. 18. 16:54
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért kellene igent mondania a kérdezőnek, ha nem érzi úgy. Az meg, hogy nem minden nap kérik meg az ember kezét, szintén baromság. Most akkor ugorjon, mert hú, megkérték a kezét? Akkor mondjuk igent, ha tényleg úgy is érzi.
2011. dec. 18. 17:04
 15/33 anonim ***** válasza:
66%
Megbántottad. Nem fog amiatt szakítani veled, h elutasítottad, de nekem is rosszul esne, normális ez a reakció teljesen.-)
2011. dec. 18. 17:50
 16/33 anonim ***** válasza:
52%
Nem biztos, hogy igazán szereted őt. Ha szeretnéd, nem így reagáltál volna!
2011. dec. 18. 18:17
 17/33 anonim ***** válasza:
69%

NE haragudj, de én megértem a párodat. A NEM az elég konkrét. Azt jelenti még keresgélnél más után, nem vagy biztos benne.

Biztos vagyok benne, hogy az én párom is csak egyszer kérné meg a kezem. És meg is tudom érteni...

21-L

Amikor legközelebb találkozol vele, beszélj, mond el őszintén, miért mondtál NEM-et, hátha megérti...

2011. dec. 18. 19:15
 18/33 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele. Nem hiszem, hogy sokat használ, mert ő úgy gondolja, hogy 2 év múlva semmi sem változna, de nekem ez az 1 év (ennyi ideje vagyunk együtt) kevés. Lehet egyeseknek nem az, de én még úgy érzem, hogy nem ismertem meg igazán illetve még amúgy is korainak érzek egy ilyet. Számomra a 23 év korai a házasságra, és ezt tudja ő is.

Most egy pár napig még szerintem ilyen lesz, de talán addigra megbékél. Legjobb barátja is azt mondta, hogy csak első reakcióként mondott dolgokat, és nem fog velem szakítani (hála a jó Istennek).

2011. dec. 18. 20:25
 19/33 anonim ***** válasza:
57%

Ne haragudj, hgoy ezt írom, de... van fogalmad róla, hogy milyen komolyan készül egy ffi a lánykérésre? Mennyi aggodalom, stressz ez egy ffinak?

Nem mindennap kéri meg egy nőnek a kezét. Van, aki hónapokig azt tervezi, hogy milyen körülmények között, milyen szavakkal, és milyen gyűrűvel tegye ezt meg.

EGy ilyen visszautasítás komoly fájdalom.

Én megértem, hogy így reagált.

Ahogy más is írta, egy eljegyzést nem kell féléven belül esküvőnek követnie.

Ha önmagadban biztos lennél, simán bevállaltad volna azzal, hogy 2 évig még esküvő ne legyen.

Szerintem a saját érzéseiden kéne elgondolkoznod.

2011. dec. 19. 07:59
 20/33 anonim ***** válasza:
45%

Ahogy más is írta, egy eljegyzést nem kell féléven belül esküvőnek követnie.

Ha önmagadban biztos lennél, simán bevállaltad volna azzal, hogy 2 évig még esküvő ne legyen.

Szerintem a saját érzéseiden kéne elgondolkoznod.

így van...

2011. dec. 19. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!