Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kikönyörgi, az őszintén boldog?
Engem az érdekelne, de tényleg piszkálódás nélkül, hogy aki kikönyörgi a párjától a gyűrűt, az tényleg tud felhőtlenül örülni neki? 3 ilyen ismerősöm is van, akit majdhogynem felszólításra jegyeztek el, ők meg majd' kicsattannak a boldogságtól.
Tényleg lehet az ilyennek örülni? Nincs ott bennük a kisördög, hogy vajon magától megtette volna-e a párjuk? Én nem érezném jól így magam, az biztos.
Többségük nem, csak szeretne az lenni. De a külvilágnak és a saját rokonságuknak sem fognak panaszkodni, természetesen mindig boldognak fogják mutatni magukat.
De a kisördög nagyon ott szokott lenni, sok ilyen feleség olyan szinten féltékeny, hogy hiába a gyűrű, a kapcsolatuk idő előtt elmérgesedik.
Vagy egyszerűen a pasiból is kijön, hogy muszájból vette el ezt a sárkányt, aztán ebből is hamar perpatvar és válás lehet. A rokonok persze nem értik,hisz eddig olyan de olyan boldogok voltak... Ilyenkor rendszerint a pasira van fogva, ő a hibás, ő a nem jó.
Hát nézz be a házasság vagy válás rovatba! Számtalan példát olvashatsz, és a kérdésfeltevők sosem értik, hogy nem a párjukkal van a baj, nem őket kell megváltoztatni, hanem csak átgondoltabban kellett volna házasodni, ha mindkét fél ismeri és akarja egymást...
Örülnek, mert ennyire buták. Azt hiszik, most akkor ők a világ közepe, a többi 'sima barátnő' meg bekaphatja.
Én inkább csak sajnálom őket, hogy ennyire buta a gondolkodásuk.
Szerintem sokkal nagyobb öröm, ha a férfi önként teszi, nem hiszti nyomására. Vajon a kihisztizés esetében mennyire lehet tartós a dolog és lesz e belőle esküvő?
Szerintem aki kihisztizi/kihisztizte az sosem fogja bevallani, főleg nem itt...
Úgyhogy olyantól szerintem ne várjunk választ.
Amúgy én nem tudom elképzelni egy ilyen dolog hogyan működhet...
Mi számít kihisztizésnek?
Gondolom az még nem ha a lány puhatolózik, hogy kb. mikor akarja, (ha például tudja, hogy úgy is akarja). Vagy beszélni a jövőről stb.
Komolyan vannak olyanok akik szó szerint hisztiznek és sírnak azért?
Kedves kérdező! Megosztanád velem ennek a lefolyását. 3 ismerősödnél is történt ilyesmi, engem komolyan érdekel!
üdv
Érdekes egyébként, én sem értem az ilyet.
Nálunk a gyerek kérdés volt olyan, hogy a férjem eleinte húzódozott. Neki már van egy, lassan felnőtt, macera újra kezdeni a pelenkázós részt, stb.
Egy-két év után mondtam, hogy oké, figyu, gondolkozz rajta egy ideig, de ebben kompromisszum nem lesz, viszont ha tényleg nem akarod, akkor ne toljunk ki egymással.
Idővel már érdeklődött a téma iránt és fogékonyabb lett.
De nem vállalnék úgy gyereket, hogy a másikról tudom, hogy a háta közepére se kívánja - mert ez egy síró csecsemő mellett nem lesz jobb, sőt.
20 évesen 3 éves kapcsolat után feltette az egyik csaj a kérdést, h "Mikor veszel már el végre?". Mintha évtizedek óta erre várna kb. De tényleg így szó szerint, nem puhatolózva, nem álmodozva, kerek perec. Aztán ezt még jó párszor megismételte, akkor már finomabban, de ügyelt rá, hogy azért folyamatosan napirenden legyen a téma. Végül a srác eljegyezte, a csaj pedig kijelentette, hogy ha nem jegyezte volna el rövid időn belül, ő bizony elhagyta volna (persze ezt nem a srácnak mondta).
A másik esetben is hasonló módon történt, ott a fiú meg is jegyezte a haveroknak, hogy ő még nem érzi úgy, de ha már a lány ennyire akarja, hát legyen...
A harmadik esetet nem ismerem annyira közelről, ott csak annyit tudok, hogy a lány kijelentette több barátnőjének is, hogy xy után neki kell a következő eljegyzett lánynak lenni az évfolyamtársai közül. Mindezt egy bizonytalan, "állandóan féltékenyek vagyunk és folyamatosan veszekszünk" kapcsolatban. Erre a kijelentésére 1-2 hónapra meg is kapta a várt gyűrűt. Mondjuk ők már szakítottak is azóta.
Én is ismerek ilyeneket.
Egyiknél a lány szülei erőltették a házasságot, mert vidéken ez a szokás. Utána lett egy gyerekük is amit a lány akart és most akar mégegyet. A srác már totál depressziós és megrokkan a munkában, de azért bele fog menni, "ha muszáj", ezt mondta.
Van egy csúnya nő ismerősöm is, aki az anyjával együtt hatott a szerencsétlen fiúra, aki még suliba járt. Addig basztatták közös erővel, míg a srácon totális agymosást végeztek, aztán gyorsan lerendezték az esküvőt és elkezdték gyártani a gyerekeket. A fiút arra is rákényszerítették, hogy hagyja abba a sulit, és dolgozzon, hogy legyen pénz és tartsa el őket.
Ismerek még egyet, ahol meg a nő egy házisárkány, a férje meg papucs. De tulajképp mindegyiknél ez van.
Szerintem ezek a nők boldogok. Nem azért, mert elvették őket, hanem mert sikerült elérni a céljukat (mindenkin áttiporva, de az nekik nem számít).
Egy egészséges párkapcsolatban ez két ember közös döntése. Nincs rajta mit könyörögni...elvileg erről folyamatosan beszélget a két fél, hiszen a közös jövő tervezése közösen zajlik jó esetben. Ha házasodni akarok, olyan párt választok, akinek szintén a jövőbeli tervei közt szerepel. Így nincs kétely, kikönyörgés és egyebek.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!