A vőlegényem azt szeretné, ha elmennék vele az osztálytalálkozójára. Őszintén, szerintem nekem semmi keresnivalóm nincs ott! Hogyan tudnám meggyőzni, hogy menjen egyedül (nélkülem nem akar)?
Miért ne mennél?
Kétféle osztálytalálkozó van,az egyik félén 8ilyen volt az 5 éves osztálytalink) csak mi voltunk és a volt tanárok közül páran.
A 10 éves viszont már családos volt,mindenki hozta a párját,gyerekét.
Itt a kérdés, hogy páros vagy egyke találkozó lesz?
Èn szoktam szervezni a találkozókat, mind általánosra mind gimnáziumra, és eddig mindenhol pártalan volt. (most vagyok 31 éves)
A következö találkozókat viszont úgy gondoltam, hogy valahogy párosra csináljuk, meg másképp, mert már a gimis utolsó találkozón is akarta mindenki a gyerekét mutogatni.
Szóval a következöt én úgy fogom csinálni, hogy szombatra teszem, és az iskola udvarán délután lesz egy családi találkozó, majd este egy étterembe, már család nélkül. ìgy a kisgyerekesek is eltudnak jönni, akinek meg nincs párja, babája az este nem érzi rosszul magát.
Szerintem TE NEM AKARSZ menni, és nem azért nem mennél, mert nem illik.
Ő viszont nélküled nem megy el, bár valószínűleg szeretne.
Nézd, én a helyedben a VŐLEGÉNYEMÉRT, aki FELESÉGÜL VENNE, és bizonyára SZERET, MEGTENNÉM azt, hogy elmegyek vele...
Hát, a mi találkozóinkra egy srác hozta a barátnőjét, majd menyasszonyát, majd feleségét. Azóta mondjuk elváltak, úgyhogy a legutóbbira már nem jött a nő, pedig még csak a 10 évesnél tartunk. (Kicsit többször szerveztünk, mint hagyományosan szokás.)
Minket nem zavart a csaj, csaképp senki nem foglalkozott vele soha, mert nem ismertük és az osztálytalálkozón nem vele akartunk megismerkedni, hanem egymással beszélgetni. A pasi meg próbált kettészakadni, hogy velünk is legyen, meg a barátnője se üljön néma csendben egész este az asztal mellett. Én mondjuk a lány helyében pokoli rosszul éreztem volna magam, és az ő arca se volt épp vidám. Szerintem semmi értelme erőltetni, az osztálytalálkozó az osztálytalálkozó, úgyis a régi dolgokról, közös emlékekről szól leginkáb, amiben a pároknak nem volt részük.
Szerintem ez alkalom és emberfüggő.
Lehet, hogy a találkozó eleve párostul, gyerekestül van meghirdetve, ilyen esetben illendő lenne menned - ha viszont nem (általában az 5 éves találkozó még nem ilyen), akkor nem.
A másik pedig az, hogy ha alapvetően félénk vagy zárkózott, nehezen ismerkedő ember vagy, akkor a férjed engedhetne ezen a téren, mert ilyen jellemmel nehezen érzi magát jól az ember idegenekkel, a férjed pedig ismerősök között lesz, tehát biztosan feltalálná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!